2014-2015 Yılı Farabi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yılsonu mezuniyet töreni okul bahçesinde gerçekleştirildi. Akhisar Life Organizasyonunda gerçekleşen tören gözleri kamaştırırken, organizasyon ise törene katılanlardan tam not aldı.

Akhisar Life Organizasyonunda gerçekleşen tören 11 Haziran 2015 saat 20:00’de İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Akkuyu ve Mükremin Akarsu’nun katılımıyla başladı. Programın sunuculuğunu ise Okul öğrencilerinden Sıdıka Ceylan ve Güven Sevimli yaptı.

Mezuniyet Töreninin Organizasyonunu gerçekleştiren Akhisar Life Organizasyon firması Akhisar’da gelmiş geçmiş en büyük ve en görkemli organizasyonu gerçekleştirmek için günlerce hummalı bir çalışma yaptı. Farabi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Mezuniyet töreninde yer alan Sahne ve Işık sistemi, Masa ve sandalyelerin süslemesi, Barkovizyon gösterisi ve ses sistemi ile muhteşem bir alan oluşturuldu.

Programda öğretmenler adına 12/A sınıf öğretmeni Benül Altıkardaşlar, Okul müdürü Ahmet Girgin ve Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Akkuyu’nun konuşmalarının ardından öğrencilerden Tuğbanur Aykan, Mutlu Karaoğlu ve Ali Yiğit Çan solo şarkılarını seslendirdi şarkıya Furkan Can Büyür ise aftırıyla eşlik etti. Programda yer alan Pasta ise Özkaymak Pastanesi tarafından yapıldı. Özelnle hazırlanan merasimde Kapatma töreni ise Banül Altıkardaşlar’ın solo konseriyle gerçekleştirildi.

Kapanışta, “Her veda bir başlangıçtır aslında. Bırakıp gittiğiniz her neyse size kattıklarıyla başlarsınız yeni olana. Emek diye bildiğin ne varsa içine kattığını, sevgiyle yoğurup her tökezlediğinde elinden tuttuğun bir bahar sevinciyle merakla yine bir bahar hüznüyle geride bıraktığın hayaller gibi Güle Güle sevgili öğrencilerimiz, Yolunuz ve Bahtınız açık olsun.” Denildi.

PROGRAMDA GÖREV ALAN ÖĞRETMENLER;

Sınıf Öğretmenleri: Benül Altıkardaşlar, Aysel Kocabaş, Ahmet Anıl Becayiş
Beden Eğitimi Öğretmeni: İbrahim Kalpa
Mesleki Dersleri Öğretmeni: Nagihan Kaya
Md. Yrd: İsmail Şahin
Rehberlik Öğretmeni: Kenan Dalardıç.