Akhisar Bahçeşehir Koleji okulunun konferas salonunda düzenlemiş olduğu seminerde uyku sorunları ve çözümleri hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Akhisarlı Nöroloji Doktoru Gökhan Gürel ile Çocuk Psikiyatristi Uzm. Dr. Enis Sargin, okul dönemindeki çocukların uyku sorunları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Okul yönetiminin, öğretmenlerinin ve bir çok velinin katıldığı seminer yaklaşık 2,5 saat sürdü.

Konu hakkında açıklamalarda bulununan Okul Müdürü Ali Angi “Nöroloji Uzmanı Sayın Dr.Gökhan Gürel ve Çocuk Psikiyatristi Sayın Uzm.Dr.Enis Sargin’ı “Okul Çağı Çocuklarında Uyku” adlı seminerde velilerimizle buluşturduk. Uzmanlarımız sık görülen uyku sorunları ;davranışsal uykusuzluk,uyku terörü, uyur gezerlik, kabuslar, diş  gıcırdatma, psikiyatrik durumlara eşlik eden uyku sorunları hakkında bilgilerini paylaştılar. İnteraktif geçen seminerde velilerimiz sorularınıda uzmanlarımızla paylaştılar.

Dr.Gökhan Bey’e ve Uzm.Dr.Enis Sargin’a katılımları ve bilgilendirmeleri için teşekkür ediyoruz. Veli ve öğrenci seminerlerimiz eğitim dönemi içerisinde devam edecektir.” Dedi.