Akhisar Genç İş Adamları Derneği Başkanı Özkan Kalın ve dernek üyesi Fatih Ünsal ,Celal Bayar Üniversitesi Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Çetin'i ziyarette bulundular. 

AKGİAD Başkanı Özkan Kalın; "Akhisar da kampanyası sürdürülen "Akhisar İz Bırak " projesine destek sağlayabilmek ve Akhisar'a İz Bırakabilmek için gerek bireysel olarak gerek dernek olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.Bu bağlamda yakın zamanda gelirini fakülte yararına bağışlayacağımız "AKGİAD EKSTRA" dergisi için çalışmalarımıza devam ediyoruz.İçeriği eğitim üzerine olacak olan dergimizde bir fakültenin ve bir üniversitenin bir şehre neler katabileceği üzere araştırmalar ve çalışmalar yapıyoruz.Bu sebeple projemiz bağlamında ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu günkü ziyaretimizi Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Çetin'e gerçekleştirdik. 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Akhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr.Ahmet Çetin, Üniversitelerin bir şehir için çok büyük bir nimet olduğunu belirterek, Akhisarlıların biran önce bu işi üstlenip Üniversitemize tahsis edilen sigara fabrikasının bulunduğu alanda yapımı süren üniversiteye ait bina çalışmalarının acilen üniversitemize kazandırarak bu avantajı iyi kullanması gerektiğini söyledi. Akhisar yerleşkesinde yaklaşık 2000 ‘e yakın üniversite öğrencinin eğitim gördüğünü, bina çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Üniversitemiz bünyesinde Fakülte kurulabileceği, Meslek Yüksekokulunun Fiziksel durumunun iyileştirilmesi ile birlikte öğrenci sayısının da artacağını belirterek,kendilerine ne türlü görev düşüyorsa yardımcı olmaya hazır olduklarını söyledi. Bu ziyaret ve sohbet bizi fazlasıyla memnun etti. Yaptığımız fikir teatisi bizim açımızdan çok verimli oldu.Kendisine ve ekibine bizlere gösterdikleri  misafirperverlikten dolayı şahsım ve derneğim adına çok teşekkür ediyorum" dedi.