Yıllardır Akhisar ve çevre ilçelerdeki öğrenciler Manisa merkezde yapılan sınavlar için saatler öncesinden hazırlanarak sınava gireceği okulun yolunu tutuyordu.
 
Sınavların artık Akhisar’da yapılması başta Akhisarlı  olmak üzere Soma, Gördes, Kırkağaç ve Demirci gibi ilçelerdeki öğrencilerinde işini kolaylaştırdı.
 
Sınav sonrası öğrencilerin görüşlerine de başvurduğumuzda kendilerinin için büyük kolaylık olduğunu ve yapılan uygulamadan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.
 
Tüm öğrenciler gibi sınavlara giren Uluslararası İlişkiler 3.sınıf öğrencisi olan AK Parti ilçe yöneticisi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu temsilcisi Şükran Füzün; “Sınavların Akhisar’a alınması muhteşem oldu. Ben Manisa’ya sınava gittiğimde sabahtan akşama kadar vaktimi harcamak durumunda kalıyordum. Sayın vekilimizin sayesinde sınavlar merkezle birlikte Akhisar’a alınınca yapılan uygulamayla ben bugün saat 9.20’de evden çıktım. 9.30’da gelip oturuma katıldım. İlk oturumdan sonra bugün düzenlenen zeytin günü kutlamalarına katıldım. Geri gelip ikinci sınavın oturumuna katıldım. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Başta sayın vekilimiz Uğur Aydemir olmak üzere değerli üniversite hocalarımıza, rektörümüze, dekanımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.