1.    Olağan Büyük Kongre 17 Kasım Pazar Günü Ankara (Arena) Spor Salonu’nda yapılacak.

Kongreye gitmek isteyen tüm hemşehrilerimiz Yeniden Refah Partisi Akhisar Teşkilatı ile iletişime geçebilirler. İlçe Başkanı Ahmet ÇAKIL, Akhisar Belediyesi Önü’nden 16 Kasım Cumartesi akşamı saat 22:00’da otobüs kaldıralacığını belirtti. 

"Burada Gelecek Var" sloganının partilerini millete anlatan önemli bir slogan olduğuna işaret eden Akhisar İlçe Başkanı Ahmet ÇAKIL, şunları söyledi.

"Türkiye'nin siyasette gelecek umudu olan genç bir liderimiz var. Genç bir genel başkanın genç kadrosuyla bir bakıma görücüye çıkacağı kongreyi gerçekleştireceğiz. Genel sloganımızın yanı sıra alt sloganlarımızda adalet, refah, huzur, gençlik, heyecan ve saygınlık konularına vurgu yapıldı. Biz bu sloganları hamaset olsun diye söylemiyoruz. İnşallah bunların tamamını gerçekleştirecek bir anlayışla kongreye ve geleceğe hazırlanıyoruz."

Ahmet ÇAKIL, kongre salonunun içinde ve dışında yer alacak şekilde yaklaşık 30 bin kişinin katılmasını beklediklerini ifade ederek, "Siyasete zerafet getireceğiz hedefiyle yola çıktık. Çünkü son yıllarda özellikle siyaset ile siyasetçinin dili çok keskinleşti ve hoyratlaştı. Bu manada Genel Başkanımız önemli bir misyonu yerine getiriyor