Akhisar Türkiye'de bir ilki gerçekleştirecek bir etkinliğe hazırlanıyor.

Kendilerine "Akhisar Hayır Gönüllüleri" adını veren bir grup inisiyatifinde 6 Nisan Perşembe günü saat 21'de Akhisar Amfitiyatro'da Feridun Düzağaç'ın katılacağı ücretsiz bir HAYIR Konseri gerçekleştirecek.

16 Nisan'da gerçekleşecek referandum süreci için bir araya gelen Akhisar Hayır Gönüllüleri kendilerini partiler üstü bir yapı olarak değerlendiriyor.

Bir araya geliş sebeblerini ülkenin geleceği,demokrasi ve cumhuriyet değerlerine sahip çıkmak için HAYIR'ları çoğaltmak olarak açıklayan grup,Hayır konserini de bu amaçla gerçekleştirerek 16 Nisan öncesi bu düşüncelerini Akhisar halkına anlatmanın bir aracı olarak sunmayı planlıyor.

ÜLKE SEVGİMİZ BİZİ BİR ARAYA GETİRDİĞİ

16 Nisan'da gerçekleşecek referandum için "bu referandum ülkenin ve cumhuriyetin geleceği için çok önemli.

Kendimize Amasya Bildirgesinin ''Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır." cümlesini rehber aldık.

Bir araya gelişimizin ortak zemini HAYIR kararımız ancak en büyük motivasyonumuz da bu ülkeye,Cumhuriyete,demokrasiye,kurucu meclise, Atatürk'e ve onun temsil ettiği değerlere bağlılığımız."diyen Akhisar Hayır Gönüllülerini siyasetin her renginden ve siyaset dışından gelen Akhisar'da yaşayan her kesimden vatandaşlar oluşturuyor.

ÖZEL KONUK İRFAN DEĞİRMENCİ 

6 Nisan'da Akhisar Amfitiyatroda gerçekleşecek konserin özel bir de konuğu olacak.

Sosyal medya hesabından neden hayır diyeceğini açıkladığı için Doğan Grubu bünyesindeki Kanal D'deki işinden atılan gazeteci yazar İrfan Değirmenci de Feridun Düzağaç Konseri öncesi Akhisar halkı ile buluşacak.