Anadolu Gençlik Derneği  Akhisar temsilciliği tarafından yapılan açıklamada;  “İç ve dış siyasette çalkantılı bir o kadar da sıkıntılı günler geçirdiğimiz şu zaman diliminde yaşananlar dünyanın adil bir sisteme ve İslam birliğine ne kadar çok ihtiyacı olduğunu bir kez daha göstermiştir.Bu sebeple İşbirlikçi Emperyalist ülkelerin ve Siyonist İsrail’in her fırsatta ülkemizi karıştırmak ve milletimizi birbirine düşürmek için fırsat kolladığı, ajanlarının şehirlerimizde cirit attığı şu günlerde birlik ve beraberliğe, milli fikirlere ve milli bir duruşa her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.

    Bunun için “Mekke’nin Fethi” programları bir fırsattır. Noel yerine Fetih programında buluşalım. Tüm insanlık için gönüllerimizi açalım, fetih müjdesi ile alem-i İslam ve 7 milyar insanın  tamamen ezilmeden, sömürülmeden insanca bir hayat sürdürebilmeleri  için adil bir dünya düzenin kilometre taşlarını yerleştirelim.  Zira her 6 saniyede bir çocuğun açlık nedeniyle öldüğü, 840 milyon insanın her gece aç yattığı, 1 milyar 250 milyon insanın içme suyundan mahrum olduğu, 2 milyar insanın yoksulluk sınırının altında yaşadığı bir dünyada, yeni fetihlerin temiz beyinlerde ve yüreklerde sevgiye, merhamete ve adalete giden yolları açmasını ümit ediyoruz.
    Yılbaşı eğlenceleri ile toplumsal çürümüşlüğün, kokuşmuşluğun ve duyarsızlığın tavan yaptığı bir zaman diliminde, Anadolu Gençlik erlerinin Mekke'nin Fethi kutlamaları, asil bir duruşun ifadesidir.Bu sebepten dolayı Anadolu Gençlik Derneği Akhisar Temsilciliği olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm ülkede eşzamanlı olarak 31 Aralık Cumartesi günü saat 19.30 da Parkiçi Sinema Salonunda  bu ruhu tekrar yaşamak üzere "Mekke'nin Fethi" programımızı gerçekleştireceğiz inşallah. İkramlı  ve sürprizli programımıza tüm halkımızı davet ediyoruz.”  açıklaması yapıldı.


YER     : AKHİSAR- PARKİÇİ SİNEMA SALONU
TARİH : 31 ARALIK 2016 CUMARTESİ
SAAT  : 19.30