DUYURU - Akhisar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Veli BAŞOĞLU Engelli memur alımı başvurularının başladığını ve aşağıda verilen bilgilere göre başvuru şartlarını taşıyanların ilçemiz Kaymakamlık binasının giriş katındaki müracaatçı odasına başvuruda bulunmalarını istedi.

27 Nisan 2014 tarihinde yapılacak olan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı müracaatları 24 Şubat-07 Mart 2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kuraya başvuracak adayların başvuruları 12-23 Mayıs 2014 tarihleri arasında alınacaktır.

“Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun alınmış %40 ve üzeri Engelli Sağlık Kurulu Raporu olan tüm başvurular kabul edilecektir.

EKPSS’ye ortaöğretim kurumlarından, yükseköğretim, ön lisans veya lisans mezunu programlarından herhangi birisinden mezun veya EKPSS’nin geçerlilik süresi içerisinde mezun olabilecek durumda olanlar başvurabilecektir.

65 yasını dolduran engelli adayların EKPSS’ye başvurusu kabul edilmeyecektir

2012 yılında ÖMSS’ye başvurup kaydı alınan adaylar için TEKRAR Ön Kabul Ve Taahhüt Beyanı Belgesi DÜZENLENMEYECEKTİR, adaylar ÖSYM’nin internet sitesinden YENİLEYECEKTİR.

2012 de ÖMSS’ye başvurup eğitim durumu değişen adaylar, ÖSYM başvuru Merkezlerinde kayıtlarını yenileyecektir. Ayrıca bir Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı Belgesi almalarına gerek yoktur

ilk defa sınava girecek adaylar ve engel durumu değişen adaylar için Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı Belgesi düzenlenecektir. Belgelerini Akhisar, Gölmarmara, Gördes, Demirci ilçelerinden başvuracaklar Akhisar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde alacaklardır.

Adayların Ön Kabul ve Taahhüt Belgesini aldıktan sonra ÖSYM sitesinde yayınlanan 2014 EKPSS klavuzundabelirtilen belgelerle birlikte ÖSYM Başvuru Merkezine başvurup süreci tamamlamaları gerekmektedir.