Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Bülent Arınç, "Kanunsuz dinlemeler, yapılan montajlar ve uydurulan birçok kasetlerle başbakanımızı hedef dışı ahlak dışı yalan ve iftiralarla küçültmeye çalıştılar" dedi.

Arınç, Akhisar'da Ak Parti Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı'ya ait seçim bürosunun açılışına katıldı. Açılışa Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Ak Parti İl Başkanı MURAT BAYBATUR, İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve partililer katıldı.

NEVRUZ GÜNÜNÜ KUTLADI

Açılış konuşması yapan Arınç; bugün çok güzel bir gün olduğunu belirterek şöyle konuştu: "bütün Türk dünyasının da büyük bir neşe ile kutladığı Nevruz günü. Nevruz yeni bir yıl yeni bir bahar yeni bir başlangıç demek. Yüzyıllardır Türk dünyasında büyük şenliklerle kutlandı. Bir zaman geldi Türkiye'de Nevruz'u ideolojik amaçlarına alet etmek isteyenler çıktı. Kavgaya ve şiddete dönüştü. Ama çok şükür şimdi yine gerçek anlamı ile kutlanmaya başladı. Bir taraftan resmi ziyaret töreninde bir taraftan da halkımızın kendi adına yaptığı törenlerle kutlanıyor. Nevruz'umuzun güzelliklere yeni bir yıla barış içerisinde huzur içerisinde bir Türkiye'ye vesile olmasını diliyorum."

MANİSA'DA BAŞBAKANI 70 BİN KİŞİ İZLEDİ

Arınç, bu seçimin mahalli seçim olmaktan çıktığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "hükümetimize ve Başbakanımıza duyulan güvenin de adeta bir test edileceği bir seçim haline geldi. Bunda da büyük hayırlar var, geçen Pazar günü Manisa ve İzmir'de büyük mitinglerimiz oldu. Manisa bugüne kadar benim gördüğüm ve herkesin de takdir ve tasdik ettiği onbirlerce insanı takriben 70 bin civarında Manisa mitinginde topladı, arkasından İzmir 100 binleri aşan bir miting haline geldi. Dün de Bursa'daki miting resmi rakamlarla 130 bin civarında olmuştur."

HALKIMIZ BAŞBAKANIMIZA İNANIYOR

Arınç, bu hükümetin bugüne kadar çok şeylerle karşılaştığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Parti kapatılmak istendi, devrilmek istendi, cuntacılık yapıldı, parti içinden bölmeye kalktılar. Olmadı ve sonunda da bu partinin başındaki insanı ahlaksızca iftiralarla hakaretlerle küçültmeye çalıştılar. Her gün kanunsuz dinlemeler ve yapılan montajlarla uydurulan bir çok kasetlerle başbakanımıza hedef dışı ahlak dışı yalan ve iftiralarla maalesef küçültmeye çalıştılar. İşte Türk milletinin asaleti budur, bu yapılanların yanlış olduğuna inandı, hakaret olduğuna inandı, haksızlık olduğuna inandı ve başbakanımızın mağdur edilmek istendiğine inandı, onun diz çöktürülmek istendiğine inandı, hükümetin yıkılmak istendiğine inandı ve hamdolsun7'den 70'e evinde, bağında bir tek insan kalmadı ve meydanlarda toplandı. Kim milletin menfaatini hizmetini ön plana almışsa, ona yapılan iftiraların sonunda neye malolduğunu biliyor."

Ak Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı'nın iki dönemde çok büyük projelere imza attığını dile getiren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yeni dönemde de şimdiden Hızlı'ya başarılar diledi.