AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı; AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımı ile Ballıca Kasabasında miting yaptı. Yoğun kalabalığı takip ettiği mitingde Bakan Işık’daBallıcalılara seslendi.

Ballıca meydanında projelerini paylaşan Başkan Adayı Salih Hızlı; Ballıaca’ya yapılan yatırımların daha güçlü devam edeceğini ve Ballıca’ya ait gayrimenkul ve gelirlerin genel bütçeye katılmadan sadece Ballıca için harcanacağının altını çizdi. AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi ise Türkiye’de son günlerde oynanan oyunlar ile eski günlere döndürülmesinin istendiğinin altını çizerek buna müsaade etmeyeceklerini işaret etti. Türkiye’nin büyüdüğünü, güçlendiğini ve geliştiğini belirten Tanrıverdi; bunu hazmedemeyenlerin olduğunu işaret etti.

Büyükşehir Yasasının getirdiği yenilik ve kolaylıklarını anlatan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ise yaptığı açıklamada Manisa’nın Büyükşehir olması için büyük gayret gösteren Hüseyin Tanrıverdi’nin Manisa’ya büyük işler katacağının altını çizdi. Koltuğa değil, hizmete talip olduklarının altını çizen Bakan Işık, koltuğa talip olan bir Başbakan olsaydı bugün Türkiye’nin bu noktada olamayacağını işaret etti.