Yeşil Siyah Taraftarlar Derneği basın sözcüsü Cengiz İlerigelen’in okuduğu basın açıklamasının tam metni;

“Sportif anlamda başarısız bir sezonu geride bırakan Akhisarsporumuzun kulüp yönetim kurulu ve Akhisar Belediyesi arasında tasvip etmediğimiz sorunlar yaşandığını ne yazık ki üzüntüyle izlemekteyiz. Yeşil Siyah Taraftarlar Derneği olarak bizler Akhisar ve Akhisarspor sevdalıları; lig, sıralama ve başarı gözetmeksizin bu şehrin ve bu takımın her zaman destekçileriyiz. 

31 Mart Yerel Seçimlerinden bu yana devam eden kulüp ve belediye arasındaki anlaşmazlıklar Akhisarsporumuza gerek sportif gerekse takımın halk ile bütünleşmesine zarar vermektedir. Kulüp başkanımız Sayın Hüseyin Eryüksel’in kulübü bu noktalara kadar taşımasını takdir ettiğimiz gibi sezon başından bu yana sergilediği yanlış politikaların her zaman karşısında yer aldık. Futbola siyasetin karıştırılması sonucu tribünsel ve şehirsel anlamda bölünmelere üzülerek şahit olduk. 

Yeni sezon öncesi Belediye Başkanımız Sayın Besim Dutlulu’nun açıklamalarını ve çözüm önerilerini sunarak yeni bir yola girilmesi gerektiğini belirtmişti. Bizlerde belediye personelinin Akhisarspor’a değil, Akhisar’a ve Akhisarlıya hizmet için var olması gerektiğini düşünüyoruz  ancak şehrimizin takımı olan Akhisarsporumuza belediyenin tesis anlamında her türlü yardımı yapması gerektiğine de inanıyoruz.

Akhisarspor yönetimi ve başkanı Sayın Hüseyin Eryüksel’den beklentimiz ise kulübü belli bir zümreye ait olmaktan çıkarıp gerçek Akhisarsporluların kulübe üye olmasına olanak sağlaması, daha şeffaf bir anlayışla yönetilen bir kulüp haline getirmesi, kongrelerin canlı yayınlanması, basının kulüp işleyişi hakkında bilgilendirilmesi, kulübe üye olma şartlarının açıklanması ve yeni üye alımlarına müteakiben olağanüstü kongre kararı alıp güven tazelemesi gerektiğine inanmaktayız. 

Unutulmamalıdır ki Akhisarspor ne belediyenin ne de şahısların, şirketlerin malı değil, Akhisar ve Akhisarsporlularındır. Sürecin yakın takipçisi olacağımızın bilinmesini önemle duyururuz”