Geçtiğimiz aylarda kurulan ve yeni neslin Akhisarsporlu yetişmesini hedefleyen Yeşil Siyah Taraftarlar Derneği yönetim kurulu ve üyeleri ile Bursaspor maçı öncesi Akhisarspor'a idman ziyaretinde bulundu. 

Pazar sabah 11.00 idmanında Teknik Direktör Cihat Arslan önderliğinde çalışmalarını sürdüren Akhisarspor’a moral ziyaretinde bulunan Yeşil Siyah Taraftarlar Derneği adına dernek başkanı Sami Çavdar;  “Takımımızın zorlu fikstüre rağmen son 3 haftada kazandığı 7 puanın altın değerinde olduğunu ve önümüzdeki hafta oynayacağımız. Bursaspor müsabakasında da son 3 maçtaki mücadelenin bir benzeriyle 3 puanı alacağımıza olan inancımız tamdır. Takımımızın bu zorlu süreçte her zaman destekçisiyiz. Bursaspor maçında takımımıza başarılar dilerken tüm Akhisar halkından pazar günü tribünleri doldurmasını ve takımımıza 90 dakika birlik ve beraberlik içinde destek vermesini bekliyoruz” dedi.

Dernek üyeleri takıma baklava ikramında bulunurken dernek başkanı Sami Çavdar takım kaptanı Güray Vural'a çiçek hediye edip Bursaspor maçı için başarı dileklerinde bulundu.