TÜRFAD Akhisar Şube başkanı Nurullah Zağlı, As başkan eski Akhisarspor başkanlarından Halil İbrahim Doğan, İbrahim Aslan, Ali Bulanık ve TÜRFAD’ın bazı üyeleri ilk olarak Akhisarspor başkanı Hüseyin Eryüksel’i makamında ziyaret ettiler. AK Parti belediye başkanlığını da tebrik eden TÜRFAD ekibi geçtiğimiz haftaki Rizespor maçını ve bu hafta oynanacak Başakşehir maçı hakkında görüş alışverişinde bulundular. TÜRFAD başkanı Nurullah Zağlı; “Biz yönetim kurulu ve üyeler olarak daima Akhisar’da futbolun içinde olan insanlarız. Bazı üyelerimiz başkanlık ve yönetim kurulu üyelikleri, bazılarımız da Akhisarspor formasını giymiştir. Bu yüzden ilk ziyaretimizi Akhisarspor’a yapıyoruz. Akhisarspor’un her zaman her şartlarda yanındayız.” Dedi.

AK Parti belediye başkan adayı ve Akhisarspor başkanı Hüseyin Eryüksel; “Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Camia olarak tüm Akhisarlılarla beraber birlik ve beraberlik içerisinde bu sezona kadar verdiğimiz mücadelenin devam edeceğine yürekten inanıyorum. Akhisarspor, bugüne kadar her türlü olumsuzluklara rağmen mücadelesini sonuna kadar sürdürüp, ligde kalması ve Türkiye kupasında da geçtiğimiz yıldaki gibi şampiyon olması için başkan ve arkadaşlarımla beraber büyük çaba sarf ediyoruz ve mutlu neticeye ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

TÜRFAD başkanı yöneticiler ve üyeler Pazar günü oynanacak Başakşehir maçı için antrenmana çıkan teknik ekip ve futbolculara başarılar dilemek için antrenman sahasına inip teknik direktör Cihat Arslan’a çiçek ve çikolata ikramında bulundular. Buradaki yapılan sohbette de TÜRFAD yöneticileri Akhisarspor’un her zaman yanlarında olduklarını belirttiler. Cihat Arslan’da mutlu olduğunu belirterek “Başakşehir maçı öncesi bize büyük moral verdiniz. Biz her müsabakada olduğu gibi Başakşehir karşısında da galibiyet için sahaya çıkıp mücadele edeceğiz. Adil ve adaletli gelen her sonuca her skor başımızın üstündedir.” Dedi.