Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde hazırlıklarını sürdüren yeşil – siyahlılarda Kardemir Karabükspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Olcan Adın çalışmalarını fizyoterapist eşliğinde sürdürürken Hasan Ali Adıgüzel ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

BURUK; “HEDEFİMİZ İLK 10 İÇİNE GİRMEK”

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Okan Buruk; “Bizim için önemli haftalar. Son iki haftadaki galibiyetlerimiz ve kupada yarı finale kalmamız bizim açımızdan hem oyun olarak hem de kazanma alışkanlığını tekrar kazanma anlamında çok olumlu geçti. Bunu sürdürmek istiyoruz. Kendimize hedefler koyuyoruz, ilk hedefimiz çok aşağıya bakmadan bir an önce kendimizi ilk 10’un içine atmaktı. Şuanda doğru yolda olduğumuzu görüyoruz. Bu hafta bizim için çok önemli bir karşılaşma var. Hem bizi farklı bir yere taşıyacak bir maç hem de aşağıdan tamamen uzaklaşma adına önemli bir karşılaşma olacak. Bazı maçlar vardır, final maçı denir. Çok erken ama yukarıya adım atma anlamında önemli bir maç. Kupada bir heyecan yaşayacağız ona bir moral olacak” dedi.

“STADIMIZ RAKİPLER İÇİN KORKULACAK BİR YER OLMAYA BAŞLADI”

Buruk; “Cuma günü zorlu bir takıma karşı oynayacağız. İkinci yarı daha iyi başlayan son haftalarda puanını yükselten ve son haftalarda deplasmanda Alanya maçını kazanan ve Beşiktaş ile berabere kalan daha iyi daha diri, hücum hattındaki sorunlarını gidermiş bir Konyaspor görüyoruz. Kendi sahamızda oynamamamız bizim için bir avantaj. Akhisar stadı rakipler için daha korkulacak bir yer olmaya başladı. Burada kazanarak devam etmeye başladık, bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Taraftarımızı maça bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“KUPADA FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ”

Buruk; “Önceliğimiz Konyaspor maçı ondan sonra Galatasaray maçına hazırlanacağız. Kupada yarı finale geldik, Akhisar’ın tarihinde ilk defa yarı final oynayacağız. Finale taşımak istiyoruz. Oyuncularımız, bizim ve şehrimiz için çok önemli olacak. Akşam maçında oyuncular daha çok performans olarak konsantre ve hazır oluyorlar. Bunun bizim takımımız açısından daha verimli olduğunu düşünüyorum. İnşallah istediğimiz gibi olur. Akşam maçının atmosferi çok farklı oluyor” dedi.

Öte yandan antrenman öncesi Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı teknik heyet ve oyuncuları, basketbol takımı teknik heyet ve oyuncularını ziyaret eden Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi yönetim kurulu üyeleri ve partililer Konyaspor maçı öncesi yeşil-siyahlı ekibe başarı dileklerinde bulundu.