İdmanda sakatlığı süren Sissoko takımda ayrı fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaparken A Milli takımda bulunan Ömer Bayram katılmadı.

İdman öncesi basın mensuplarını sorularını yanıtlayan T.M. Akhisarspor kaptanı Bilal Kısa, tekrar Akhisar’a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek hep aklında Akhisar’ın olduğunu kaydetti.

Sıkıntılı dönemin ardından tekrar Akhisar’a gelmenin keyifli olduğuna vurgu yapan kaptan Bilal Kısa, “Öncelikle tekrar burada olduğum için çok mutluyum. Bu süreçte tabiki emeği geçenlere tekrardan teşekkür ederim. Çok istedim, tekrar gelmeyi çünkü Galatasaray’dan sonra Bursaspor’da sıkıntılı dönemler yaşadım, hem oyun anlamında hem sakatlık anlamında istediğim şeyi bir türlü orada yansıtamadım sahaya. Ama hem aklımda burası vardı, giderken de vardı. Tekrardan burada olmaktan çok mutluyum, İnşallah bıraktığımız yerden devam ederiz. Çünkü güzel bir şekilde bırakmıştık, inşallah yine aynı şekilde devam ederiz.

İkinci yarıya güzel başladık, takım olarak, ilk yarı takım olarak çok iyi başlamıştık, sonrasında son 12 maçlık bir galibiyet hasreti yaşadık. Ama ikinci yarı takım olarak yeniden ayağa kalktık ve 4’de 4 bir seri yaptık. Bu bizim için çok iyi oldu, bu kalan maçlarda tabiki elimizden gelenin en iyisini yapıp sahadan inşallah galibiyetle ayrılmayı istiyoruz. Tabiki hedefimiz yukarılara gitmek ama biz herşeyin de farkındayız çünkü bu ligde herşey olabiliyor, gerçekleşiyor. Çok zor maçlar var, kolay hiçbir maç yok, onun için bir an önce de alttan kurtulmak istiyoruz. Bu hafta çok zorlu bir maçımız var, Başakşehir ile; onlar da gerçekten son 3 ila 4 yıldır ligde çok iyi gidiyorlar ve lige damga vurdu diyebilirim. 

Kendi sahamızda oynayacağız, taraftarımız bizlere çok sahip çıktı. Zaten her zaman Manisa’da da sahip çıkıyordu ama son dönemlerde bir azalma vardı, sonuçta yeni stadımızda tekrar bir birliktelik oluştu. İnşallah bunu böyle devam ettiririz. Dediğim gibi bu hafta inşallah 3 puanı alıp yolumuza devam ederiz” dedi.

Yeşil-siyahlılar düz koşu, ısınma hareketleri, 5’e 2 pasın ardından yarım sahada çift kale maç yaparak taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Öte yandan 1 Nisan Pazar günü saat 16:00’da Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunda yapılacak karşılaşmanın bilet fiyatları ise batı kapalı 50, Güney ve Kuzey kale arkası 20 ve misafir takım 30 TL’den bugün satışa sunulacağı bildirildi.
(BG)