Yeşil-siyahlılarda sakatlığı süren Miguel Lopes ile Seleznov sahada yerini alamayacak. Galatasaray maçında da takımın başında Cem Kavçak kulübede olacak.

Akhisarspor’un muhtemel Galatasaray 11’i

Teknik sorumlu Cem Kavçak, UEFA Avrupa Ligi J Grubu ilk maçında Krasnodar ile oynadığı karşılaşmada forma giyen oyuncuların performansından memnun olduğu ve Galatasaray maçında da yine buna benzer bir kadro ile çıkması bekleniyor. Akhisarspor’un muhtemel kadrosu, Fatih Öztürk, Vrsajevic, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, Güray Vural, Abdoul Sissoko, Josue, Regattin, Serginho ve Manu ile sahaya çıkması bekleniyor.

Yaşar Kemal Uğurlu’nun yöneteceği karşılaşmanın 1’inci yardımcı hakemi Serkan Olguncan, 2’nci yardımcı hakemi Erdinç Sezertam ve dördüncü hakem olarak ise Suat Arslanboğa’nın görev yapacağı bildirildi. Kapalı tribün E-F-G-H blok biletleri 70, kapalı tribün C-D-I-J blok biletleri 60, kapalı tribün A-B-K-L blokları ile maraton tribün biletleri 50, kuzey ve güney tribün biletleri 30 liradan satılıyor. Misafir tribün biletleri de 49 liradan temin edilebilecek.