Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu ve belediye meclisi üyelerinden oluşan heyeti, Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde ilk olarak Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Akhisarspor başkanlığını yürüttüğü 10 yılda aynı yönetimle başarı sağladıklarını ifade eden Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, bundan sonra da yine bu şehirde yaşamaya devam edeceğini ve her türlü desteği vermeye hazır olduğunu kaydetti. Akhisarspor’a katkılarından dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Besim Dutlulu, ilk olarak ligdeki kalan 8 maçı düşünülmesi gerektiğine vurgu yaptı. Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel günün anısına yeşil-siyah çubuklu 45 numaralı ve sırtında Besim Dutlulu yazılı forma ile UEFA maçlarına ait özel futbol topunu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya hediye etti.

Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve beraberindeki heyet daha sonra Göztepe maçı hazırlıklarını sürdüren Akhisarspor Teknik Direktörü Cem Kavçak ve futbolcuları ziyaret ederek baklava ikramında bulundu. Burada futbolculara ilk olarak Göztepe maçında başarılar dileyerek, kazanmak için sahaya çıkmalarını ifade etti. Ardından idmandan ayrılan Başkan Besim Dutlulu, Göztepe karşılamasını da tribünlerde izleyeceğini kaydetti.