Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdürüyor. Teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde çalışmalarını sürdüren yeşil – siyahlılar günü çift antreman ile tamamladı.

Antreman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Cihat Arslan: “ Geldiğimizde ne kadar eskiden Akhisarspor’da çalışsak ta bir sistemle teknik direktörlük anlayışına gelmişti. Bizde geldiğimizde bunun biraz oturması biraz zaman aldı ama oturduktan sonra da pozitif futbola çok katkı yaptık. Bence çok fazla ceza sahasına çok orta yaptı istatistikler de öyle söylüyor ama attığımız 19 gol var bu 19 golün dağılımı 10 tane oyuncuya ait. Ama bitiricilik noktalarda çok eksik kaldık. Seleznyoz’un 3 golü var 2’si penaltıdan yani skor yükünü sırtlayan bir santraforumuz yoktu  daha sonrasında da Danny ve Mustafa Yumlu’nun sakatlıkları oldu son 8 – 10 haftası sadece Caner ile oynadık. Sevilla maçında da Caner sakatlandı Antalya maçı, Bursa maçı stopersiz oynadık. Birazda bu iyi oyunun karşılığını mevkisel olarak eksiklerden puan alamadık” dedi.

Arslan: “Son haftalarda gösterdiğimiz iyi futbol bize puan olarak döndü 17 puana ulaştık daha fazlası da olabilirdi. Çalışmalara başladık birkaç oyuncularımızın ailevi nedenleri dolayı Lopes’in babası, Sissokko’nun babası rahatsızlık geçirmiş onlara buradan geçmiş olsun diyorum. Şuanda mevkisel boşluk dediğimiz transferde gidereceğimiz boşlukları doldurabilirsek 2.yarıya daha güvenli bakacağımıza inanıyorum. Avrupa kupaları bittiğinden beri biz yönetim kurulunla görüşmeler yaparak gerekli listeyi verdik bizim daha önceden canlı izlediğimiz oyuncular vardı. Bazıları maliyet olarak olmadı bazılarında diğer arayışları vardı Avrupa’da daha son noktayı koyamadık. Görüşmelerimiz devam ediyor. Stoper ve santrafor bölgesi için arayışlarımız sürüyor” dedi.