Teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde Şehir stadında yaptığı çalışmayla Cuma günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Eskişehirspor maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Çalışma öncesi Akhisar Bekir Pehlivanoğlu ilkokulu 4/A sınıfı, Sınıf Öğretmeni Meryem Aydın ve Öğrencileri antrenmanı ziyaret ederek futbolculara baklava ikramında bulundular. Akhisarspor kaptanı Aykut Çeviker de, öğrencilerden Beren Su Çelikor'a bir dilim baklava ikram etti.

Antrenmanda basının sorularını cevaplayan Teknik direktör Mehmet Altıparmak;" Milli takım arasından sonra lige verilen ara bitti iyi bir çalışma dönemi geçirdik. 3-4 günlük süre bizi hem kondisyon anlamında hem fizik anlamında bizim için çok yararlı oldu. Taha dışında sakat oyuncuların da dönmesiyle tam kadro çalışmaya başladık bu bizi sevindirdi. Bu hafta oynayacağımız Eskişehir maçı her anlamda zor geçecek tabi hiçbir maç kolay değil ama biz özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda devam eden bir serimiz var onu devam ettirmeye çalışacağız. Bunu yapacak gücümüz, isteğimiz, arzumuz var. Dediğim gibi lig çok zor ve uzun bir maraton ama yavaş yavaş hem takımlar hem lig oturmaya başlıyor. Bizde bu anlamda hem oyun olarak hem de kadro olarak bazı şeyleri oturttuk. Eskişehirspor maçı bizim için diğer maçlardan farkı yok 3 puanlık bir maç. Bu bilinçle oynayacağız artık taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz çünkü gelen rakipte hakem de burada bir şeylerin olduğunu bu birlik beraberliği göstermek istiyoruz.  Bunun için bütün taraftarımızı Cuma günü stada bekliyoruz. 3 puanı alıp hep beraber kutlayacağız" dedi. 

Futbolcu Muhammet Reis;" Her maç bizim için önemli ben geldiğimden beri Altınordu maçından beraber üç galibiyet bir beraberliğimiz vardı.  Sonra zorlu bir Giresun deplasmanına gittik orada galip gelip milli araya öyle girmek istiyorduk ama sahanın kötülüğü bizim takım olarak oyuna tam hakim olamayışımız bize orada mağlubiyeti getirdi. Tabi ki bunlardan da ders çıkaracağız. O maçı geride bıraktık milli arada iyi bir çalışma yaptık ve Cuma günü tekrar Eskişehir maçı ile birlikte başlayacağız, 4 maç sonra bir daha milli ara olacak ve  inşallah bu dört maçlık süreçte dört maçın dördünü de galip bitiririz. Çalışmalarımız o yönde gidiyor ama ilk hedefimiz Eskişehir maçını kazanmak" dedi.