Türkiye Futbol Adamları (TÜRFAD) Akhisar  şubesi yönetiminin  “AKHİSAR EFSANELERİ İLE BULUŞUYOR” adı altında düzenlediği gecede,  yıllar önce bir arada futbol oynamış olan  Akhisar’da her futbol severin adlarını bildiği yaşları 50’yi geçmiş, adeta efsaneleşmiş dostlar bir araya gelerek hasret giderdiler. Anılarını tazelediler.

Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıya Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Belediye Başkan yardımcısı Ekrem Kayserili, eski Milli Hakemlerden Yüksek Ziraat Mühendisi Engin Kurt, Akhisarspor’un  yeni başkanı Fatih Karabulut, 15 gün önce Akhisarspor’un başına gelen teknik direktör Yılmaz Vural, ve bazı oyuncuları, eski teknik direktör ve Akhisarspor’da futbol oynamış Çihat Arslan, Akhisarspor’un bir numaralı üyesi ve ilk başkanı Yılmaz Atabarut,profesyonellik zamanında başkanlık yapmış, eski belediye başkan yardımcısı Ömer İşçi, Akhisarspor’un kuruluşundan önce futbol oynamış hayatta olan oyuncular, Akhisarspor’un kurulduğu günden beri futbol  oynamış  oyuncular. Alt yapıdan iki takım oyuncuları ve Akhisarlılar katıldılar.

Toplantıyı yöneten Engin Akyüz’ saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra  TÜRFAD Akhisar Şubesi başkanı Nurullah Zağlı’yı açış konuşması için kürsüye davet etti. Zağlı’dan sonra  50 yıllık Akhisarspor  sevdalısı ve ilk başkanı Yılmaz Atabarut’un ilgi çeken konuşması ile Akhisarspor’un  dünü bu günü ile görüntülü olarak davetli olan 50’ye yakın eski futbolcusu kürsüye gelerek kıza arılarını anlatıp alkışlandılar.

Gecenin sonun da  geceye katılanlara günün anısına plaketler verilmesinden sonra  saat süren toplantı sonunda geceye katılan efsane olmuş futbolculara  günün anı plaketleri tek tek verildi. Tüm davetli ve izleyicilerin katılımı ile “EN BÜYÜK AKHİSARSPOR. ŞAMPİYON AKHİSARSPOR” sloganları ile gece alkışlarla sona  erdi.