Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Akhisarspor’da ilk hedef iç transfer oldu.

Son durum hakkında bilgiler aktaran Akhisarspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, bir televizyon programında şu açıklamalara yer verdi, “Tabi buraya gelme sebebimiz şampiyon olup Akhisarspor’u tekrar hak ettiği süper lige çıkartmak. Bana göre geçen sene kadrosu düşmeye hak etmeyen bir kadroydu ama TFF 1.lige düştüler. Bizim amacımız tekrar süper lige çıkmak. Onun içinde çok çalışacağız. Geçen seneden kalan oyuncularımız var. Öncelikle birinci planda işimiz 12 tane yabancı futbolcumuz var. Ama tabi bizim ligimizde bu kadar yabancı oyuncu olmayacak.

Öncelikle oyuncularla görüşülecek ve kalmasını istediğim oyuncular var. Ama ben başkanımıza şunu söyledim kalacak oyuncuların hepsi öncelikle TFF 1.liginde oynamayı isteyecek oyuncular olacak. Bizi isteyen her oyuncu ile devam edeceğiz.

Kesinlikle kalmasını istediğim stoperden Cocolic var, Caner Osmanpaşa’nın da gitmesini istemiyorum, Kadir’in gitmesini istemiyorum, Cikalleshi’nin gitmesini istemiyorum, Rotman’ın kalması, Barbosa’nın kalmasını istiyorum. Bu 4 yabancının da bizim ligimiz için çok iyi olduğunu düşünüyorum. Manu bu ligte oynamak istemediğini süper ligte oynamak istediğini belirtmiş saygı duyuyoruz kendisine. İstemeyen hiçbir oyuncuyu tutmayacağız. İç transferi bitirdikten sonra da tabii ki bizimde kendi transferlerimiz olacak o oyuncularla temaslarımız sürüyor iç transfer bittikten sonrada onlara yöneleceğiz. İnşallah onların hepsini de Akhisarspor’a kazandırırız. Kamp döneminde inşallah bu yola baş koyacağız.

Milan Lukac’ın kalıp kalmayacağını bilmiyoruz önümüzdeki hafta Pazar gününden sonra hepsi ile alakalı bir görüşme yapacağız. Süper ligdeki anlaşılan paralar ile bizim ligde anlaşılan paralar bir değil. Onun için eğer uyarsa devam ederiz uymazsa bizim bütün oyuncularımız değerli ama asla vazgeçilmez bir oyuncumuz yok. Her oyuncunun yeri dolar.

Bizim için çok önemli bir maç ben kimle oynarsam oynayım her zaman kazanmak için oynarım Galatasaray maçı da bunlardan biri olacak. Sezon öncesinde ligten 4 gün önce bir maç yapmak hem hazırlık kapsamında hem hedef anlamında bizim içinde iyi olacak. Hedefimiz Süper Kupa’yı kazanmak. Daha önce bu kupayı kazandık. Bunun yanına bir tane daha koymak istiyoruz. Rakibimiz Galatasaray bizim amacımız futbol oynamak. Oyunu çirkinleştirmeyeceğiz. Tek hedefimiz var kazanıp kupayı almak. Penaltılar ile ilgilide espiri olmaya başladı maç penaltılara gittiyse kupayı alın diye. Bizim için en önemli olan şey sonuç en önemlide sonucun sonundaki kupayı almak için her şeyimiz ortaya koyacağız. Akhisar’a o kupayı getirmek istiyoruz” dedi.