Spor Toto Süper Lig’i 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu ilk yarı son hafta müsabakasında Akhisarspor, bugün saat 20.00’de Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunda Konyaspor’u konuk edecek.

Ev sahibi ekip yeşil-siyahlılarda sakatlıkları süren Mustafa Yumlu, Dany ve Hasan Adıgüzel ile kadro dışı bırakılan Evgen Seleznov kadroda yer alamazken Güray Vural, Josue ve Avdija Vrsajevic sarı kart sınırında bulunuyor.

Konyaspor cephesinde ise sakat oyuncusu bulunmazken Fallou Diagne cezalı durumda ve kadroda yer alamayacak. Öte yandan Ferhat Öztorun, Nejc Skubic, Uğur Demirok ve Ömer Ali Şahiner’in ise sarı kart sınırında bulunuyor.

Akhisarspor ile Konyaspor Süper Lig’de 10 kez karşı karşıya gelirken 4-4 galibiyet eşitliği bulunurken 2 maç da beraberlikle sonuçlandı. Akhisarspor, Süper Lig’de Konyaspor ile evinde karşılaştığı 5 maçta 1 kez yenilirken bu maçların üçünde hiç gol yemedi.

Akhisarspor Teknik Direktör Cihat Arslan’ın Konyaspor karşısına muhtemelen Fatih, Güray, Caner, Lopes, Vrsajevic, Serginho, Sissoko, Josue, Barbosa, Onur ve Manu 11’i ile çıkması bekleniyor.

Alper Ulusoy’un yönettiği karşılaşmanın biletleri Kapalı Tribünler EFGH 60, CDIJ 40 ve ABKL 40 TL’den satılırken Maraton Tribün 30, Kale arkaları 25 ve Misafir Tribün ise 35 TL’de satışa sunuluyor.