Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor’a konuk olan Teleset Mobilya Akhisarspor Mustafa, Muğdat ve Soner’in kaydettiği gollerle 3 puanı 3 golle alarak puanını 27’ye yükseltti.

K. Karabükspor: 0
T.M Akhisarspor: 3

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

Saat: 13.30

Hakemler: Volkan Bayarslan, Alpaslan Dedeş, Süleyman Özay

Karabükspor: Çağlar, İshak, Ferhat, Kravchenko, Hakan Aslantaş, Osman Çelik, Skulason, Herve Kage, Adam Stahl, Luis Ibanez, Marius Alexe

Akhisarspor: Lukac, Lopes, Caner, Mustafa, Ömer, Sisoko, Soner, Eray, Larsson, Olcan, Seleznyov

Sarı kart: Dk. 64 Ergin, Dk. 74 Ferhat, Dk. 76 Skulasson(Karabük) Dk. 69 Soner, Dk. 81 Sissoko (Akhisar)
Goller: Dk. 41 Mustafa Yumlu, Dk. 58 Muğdat Çelik, Dk. 74 Soner Aydoğdu (P)

Maçtan dakikalar

4' Maçtaki ilk tehlikeli pozisyonu Karabükspor buldu. Lukac'ın kısa düşen vuruşu sonrasında Herve Kage'nin ceza alanı içinde Caner'den sıyrıldıktan sonra sol çaprazdan şutu savunmaya çarptı ve kaleci Lukac'ta kaldı.
6' Sol kanattan ceza alanına gönderilen etkili ortaya ön direkte Marius Alexe'nin kafa vuruşu yakın direk dibinden auta çıktı.
19'  Akhisarspor hızlı atağında Eray Ataseven sağ çaprazda kaleyi gördü ancak savunmanın yatarak müdahalesi sonrasında şutu kaleci Çağlar Şahin Akbaba'da kaldı.
22' Osman Çelik kendi sahasında kazandığı topla rakip ceza alanı yayı üzerine kadar ilerledi ve sert şutunu kaleci Milan Lukac çıkardı.
30'  Daniel Larsson, sol kanatta buluştuğu topu rakip ceza alanı yayına kadar sürdü ve kaleye gönderdiği sert şutu direği yalayarak auta çıktı.
41'  Soner Aydoğdu'nun sağ kanattan kullandığı köşe vuruşuna Mustafa Yumlu'nun ön direkteki kafa vuruşu ağlarla buluştu.
49' Sol kanattan ceza alanına giren Yevhen Seleznyov'un dar açıdan sol ayağı ile kaleye gönderdiği şutta kaleci Çağlar Şahin Akbaba, hata yapmadı.
52' Karabükspor'un sağ kanattan kazandığı serbest vuruşu İshak Doğan kullandı ve ceza alanına gönderdiği etkili ortasına Olafur Skulason'un kafa vuruşu az farkla auta çıktı.
58' Sol taç çizgisinde topu kontrol eden Muğdat Çelik, rakip ceza alanı yayına kadar ilerledi ve şutunda direk dibinden topu ağlara gönderdi.
60' İshak Doğan'ın sol çaprazda göğsü ile önüne alıp kaleye dar açıdan gönderdiği şutunda Milan Lukac hata yapmadı ve topu kontrol etti.
66' Sol kanattan Ibanez'in ortasına altı pas içinde boş pozisyonda Murat Akın'ın dokunuşu ters kanattan auta çıktı.
74' Akihsarspor'da penaltı vuruşu için topun gerisine Soner Aydoğdu geldi ve keleci ile meşin yuvarlağı farklı köşelere göndererek farkı 3'e çıkardı.
90' + 1' İshak Doğan'ın sol kanattan ön direğe gönderdiği ortasına Leandrinho müsait pozisyonda kafa vuruşu yaptı ancak yakın mesafeli bu şutu aynı kanattan auta çıktı.