Yılmaz Atabarut Tesislerinin bakımda olması sebebiyle çalışmalarını Şehir Stadında sürdürecek olan yeşil – siyahlılar bugün saat 17.30’da yapılan antrenmanla Eskişehirspor hazırlıklarına start verdi.

“LİG UZUN BİR MARATON”

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Mehmet Altıparmak, “7 haftalık bir periyot bitti özellikle son dönemimde çok iyi maçlarımız oldu ama son Giresun maçı hem skor olarak bize yakışmadı. Giresunspor gerçekten bu ligin iyi takımlarından puan olarak 2 puan gözüküyordu ama bütçe olarak bizim çok çok üstümüzde bütçelerle kurulmuş bir takım. Bizim yakaladığımız 7-8 tane yüzde yüz pozisyonumuz var ne yazık ki bunları değerlendiremedik. Eğer bunlarım değerlenmiş olsaydık. Belki oradan galibiyetle buraya gelecektik ama dediğim gibi lig uzun maraton herkesin herkesi yenebileceği bir lig de oynuyoruz”

ALTIPARMAK: KONSANTRE OLMAMIZ GEREKİYOR

Altıparmak, “Hiçbir maçın garantisi yok bütün maçlar çok zor onun için iyi konsantre olmamız gerekiyor. Biz konum olarak şimdi bütün takımların hedef takımıyız ondan dolayı biz hep güçlü olacağız. Birlik beraberliğimizi daha çok sahaya yansıtacağız. Şuanda sakatlıların dönmesiyle bir tek Taha kaldı tam takım çalışmaya başladık formayı kim hakkediyorsa o oynayacak. Oyuncularımla biraz önce konuştum ligde alınacak mağlubiyetler, beraberlikler olacak ama bizim tek hedefimiz var mayıs ayında şampiyonluk bizde bunu yapacağız hep beraber şampiyon olacağız. Taraftarımızda artık yavaş yavaş her yere gelmeye çalışıyorlar. Deplasmana gelen bütün taraftarlara yüreğiyle bizi destekleyen bütün taraftarlara hem teşekkür ediyoruz hem bizi daha fazla desteklesinler merak etmesinler biz onlarla birlikte hep beraber mayıs ayında şampiyon olacağız. Bunun içinden bunu baştan başlamak gerekiyor. İlk Eskişehir maçıyla da tribünlerimizi dolu görmek istiyoruz. Çünkü deplasmana gidiyoruz öyle ya da böyle taraftarları sonuna kadar destekliyorlar. Bizde bunu burada çok müthiş yapıyoruz. Ama sayımız az bu sayının çoğalmasını istiyoruz. Ben başka takımla çalışırken Akhisar stadının full olduğunu o statta yer olmadığını ben biliyorum. Bu potansiyel var sadece bunu ortaya çıkarmak gerekiyor. Bunu onların desteğiyle bizimde alacağımız galibiyetlerle en üst seviyeye çıkaracağız” dedi.

Yeşil – siyahlılarda milli takımda bulunan Cikalleshi ile sakatlığı bulunan Taha Yalçıner antrenmanda yer almadı.