Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde Teknik Direktöre Cihat Arslan önderliğinde sabah yapılan idmana sakatlıkları süren ve yine bu karşılaşmanın kadrosunda yer alamayacak Mustafa Yumlu, Dany, Serginho ve Regattin idmana katılamadı.

Mustafa Yumlu ve Dany sezonu kapattı

Akhisarspor’da en sıkıntılı bölge olan stoperde Mustafa Yumlu’nun Erzurumspor maçı sonrası çapraz bağlarının kopması sonucu bu sezonu kapattığı ve Dany’in ise ancak 3 ay sonra sahalara dönebileceği bildirildi.

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cihat Arslan, “çok önemli bir rakibe karşı oynayacağız. Avrupa kupalarından birine sahip ve ilk maçta kötü bir mağlubiyet aldık. Tabiki buradaki amacımız öncelikle iyi bir oyun iyi bir skor elde edebilmek. Yani daha puansal olarak UEFA’da puan almadığımız için bunu puana dökmek istiyoruz. Yani bu inançla çalışıyoruz. Tabiki rakibimiz çok güçlü maliyet açısından daha önce bu kupayı 3 kez arka arkaya toplamda da 5 kez kazanan bir Avrupa kulübü. Tabiki onlara hakkını teslim etmek lazım ama biz de Akhisarspor olarak Türkiye’mizi temsil etmenin gururu ve onuru varken bunu skora da yansıtmak istiyoruz. İyi oyunun artık puanlara da dönüşmesi gerektiğini düşünüyorum. Sakatlarımız var, talihsiz birkaç sakatlığımız var bilhassa defans hattında. Orada problemlerimiz devam ediyor. Onların artık telafisi yok kendi içimizden çözmeye çalışıyoruz. Bazı oyuncular kendi mevkisi olamasa da bazı mevkilerde oynamak zorunda kalacak. Bu da bizim zorluklarımız.

Şuanda stoperlerimizden hem Dany hem de Mustafa muhtemelen sezonu kapattı. Sezonu da kapatınca önümüzde 6 lig maçı 3 Avrupa Kupası ve Türkiye kupası ile birlikte 11 maçta tek stoperimiz var. Yani ya genç takımdan çözeceğiz bunu ya da içerideki oyuncularla çözmeye çalışacağız. Ancak içerideki oyuncularla çözerken de bu defa orta sahada zaafımız çıkıyor. Bunu kendi aramızda en az hasarlı en iyi performansla gösterebiliriz, hangi oyuncu ile gösterebiliriz, onun çalışmalarını yapıyoruz. Yarın da Sevilla maçının taktiksel çalışmasına gireceğiz, maç planı olarak, hafif yorgunluğumuz var Erzurum maçı ardından. İyi bir müsabaka bekliyorum, taraftarımızı da Avrupa kupasında yanımızda görmek istiyoruz. Önemli bir maç oynayacağız şehrimiz ve kulübümüz için tarihi bir maç olarak bakıyoruz. İnşallah başarılı oluruz” dedi.

Öte yandan karşılaşmanın biletleri bugün saat 15.00’de Kapalı Tribün (EFGH) 60, (CDIJ) 40, (ABKL) 34, Maraton Tribün 34 Kuzey-Güney Tribün ise 25 TL’den satışa çıkacağı bildirildi.
(BG)