İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akhisarspor kaptanı Bilal Kısa, geçen sene kupayı kazandıklarını bu sene de yarı finale kadar geldiklerini ve ilk maçta İstanbul’da avantaj yakalamak istediklerini belirtti. Ligde herşeyin istediklerini gibi gitmediğini ifade eden tecrübeli futbol Bilal Kısa, son 8 maçı kaldıklarını ve bu 8 maçı da kazanacak güçte bir takım olduklarını kaydetti.

AKHİSARSPOR’DA EKSİKLER TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Mili maç arası öncesi sakatlıkları bulunan Cocolic ve Sokol Cikalleshi takımla çalışmalara başlarken, sezonu kapatan Mustafa Yumlu, babasını kaybeden ve ülkesine giden izin Miguel Lopes idmada yer almadı.

KALECİ BORA KÖRK FUTBOL HAYATI SONA ERDİ

Öte yandan Akhisarspor’da 4 sezondur forma giyen tecrübeli eldiven 38 yaşındaki Bora Körk’ün yapılan son sağlık taramasında bel fıtığı çıkması ardından sezonu kapattığı ve futbol hayatını da sonlandıracağı bildirildi.

KAPTAN BİLAL KISA: KUPA MAÇINDA MORAL BULMAK İSTİYORUZ

Ziraat Türkiye Kupasında yarın final ilk maçında avantaj yakalamak istediklerini ifade eden Akhisarspor kaptanı tecrübeli oyuncu Bilal Kısa, “Son maçımız açıkçası bizi moral olarak geri attı. 2-1 önde girdiğimiz maço son 5 dakikada kendi sahamızda maçı verdik. Moral olarak bizi çok bozdu ama dediğiniz gibi 2 hafta bir ara oldu. Hem biraz kendimizi toparladık, bize iyi geldi açıkçası bu ara. Kupada güzel devam ediyoruz, geçen sene kupayı kazandık, bu sene de yarı final. İnşallah bu Ümraniye maçının ilk ayağında avantajlı bir skor alıp buraya dönmek istiyoruz. Hem de moral açısından bize lazım. İnşallah iyi değerlendiririz, güzel bir sonuç alırız, döneriz. Hedefimiz tabiki yine kupayı kazanmak. Ama bunu ilk ayağı İstanbul’da Ümraniyespor ile oynayacağız. Dediğim gibi güzel bir sonuç alırız inşallah” dedi.

BİLAL KISA: HER MAÇI KAZANABİLECEK GÜÇTEYİZ

8 hafta kalan ligi ve takımın durumunu değerlendiren kaptan Bilal Kısa, “tabiki bizim için zorlu bir süreç artık. Geçen hafta Kasımpaşa maçında galibiyetle ayrılsaydık çok büyük bir avantaj kazanacaktık açıkçası. Çünkü herkes kaybetmişti, puan olarak da biz çok yaklaşacaktık. Bunu açıkçası değerlendiremedik. Dediğim gibi de moral olarak çok bozdu bizi. Sonuçta 8 hafta var, her maç çok önemli. Sonuçta her maçı kazanabilecek güçteyiz. Öyle de bir takıma sahibiz. İnşallah tek tek bakıp Göztepe maçı ile başlayacağız, deplasmanda Erzurum. Hepsi zor maç ama rakiplerimiz, dediğim gibi kazanabilecek güçteyiz. İnşallah Göztepe maçını kazanırız. Ligin son maçına kadar ligde kalmak için her şeyi yapacağız” dedi.

TEKNİK DİREKTÖR CEM KAVÇAK: İSTANBUL’DAN AVANTAJLI DÖNMEK İSTİYORUZ

İlk olarak Ziraat Türkiye Kupası değerlendirmesinde bulunan Akhisarspor Teknik Direktörü Cem Kavçak, “Ümraniyespor ile yarın final maçı oynayacağız. Biz geçen sene kupanın sahibi olarak bu kapaya bu sene de çok yakınız kazanmaya, sonuna kadar istiyoruz. Çalışmalarımızı o yönde yaptık. Bu 3 haftalık ara bize iyi geldi aslında, sakatlarımız iyileşti, tam takım dünden itibaren çalışmalara başladık. Dediğim gibi kupayı kazandık, bir daha kazanmak istiyoruz. İlk maç Ümraniye maçı, işte önümüzdeki maç. Oradan avantajlı bir skor ile dönmek istiyoruz, inşallah bunu da başaracağız” dedi.

KAVÇAK: ÜMİDİMİZİ SONUNA KADAR DEVAM ETTİRECEĞİZ

Ligi değerlendiren Kavçak, “Bu sene ligde bütün talihsizlikler bizi buluyor açıkçası. Ama bundan hep ders aldık, ders alıyoruz, kulüp olarak, camia olarak. İnşallah son 8 maçta en iyi şekilde mücadele edip, son düdüğe kadar bu ligde kalmak için herşeyi yapacağız. Dediğim gibi şansızlık inşallah bizim lehimize dönecektir bundan sonra. Döner diye düşünüyorum. Ben kendi adıma da söyleyeyim, futbolcularda son düdüğe kadar o mücadeleyi sürdürmek istiyoruz. Bizim yanımızda olmak isteyen herkese de açığız. İnşallah hep beraber kulüp olarak, camia olarak bunu başarırız. Bir mucize gibi görünüyor ama sonuçta hala bir ümit var bunu sonuna kadar devam ettireceğiz” dedi.

Yeşil, siyahlılar yarın izinli olarak geçirirken, Çarşamba günü İstanbul’da yapılacak müsabaka öncesi Salı günü karayolu ile İstanbul’a gidecek.
(BG-