Spor Toto Süper Lig’i 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu ilk 4 haftasına kötü bir başlangıç yapan Akhisarspor, milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirdi ve hafta sonunda konuk olacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde sürdürdü.

Dün izinli olan yeşil-siyahlılar bugün tekrar topbaşı yaparak Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlıkları süren Miguel Lopes ile Vrsajevic takımdan ayrı çalışarak düz koşu yaptı. Diğer yandan sakatlıktan kurtulan Barbossa ve Dany takımla çalışmalara başladı.

Akhisarspor, Ankaragücü kadrosunda hangi oyuncular oynamayacak

Sakatlıkları süren Miguel Lopes ve Vrsajevic ile cezalı olan Seleznov Ankaragücü maçı kadrosunda yer alamayacak. Öte yandan bu iki oyuncunun Akhisarspor’un tarihinde ilk kez karşılaşacağı UEFA Avrupa Lig maçında oynama ihtimalinin bulunduğu ifade edilirken Teknik Direktör Safet Susic’in yine de temkinli davranacağı bildirildi. 

Ankaragücü maçı nerede oynanacak?

Öte yandan Ankara temsilcisi MKE Ankaragücü ile Akhisarspor arasında ligin 5’inci haftasında 15 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak karşılaşmanın nerede oynanacağı TFF tarafından bildirilmemişti. Maçın başlamasına 4 gün kala henüz TFF’nin resmi sitesinde maçın oynanacağı stadyum bilgileri yer almıyor.