Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Evren Acar; “Kombine fiyatlarımızı açıklamakta biraz geç kaldık. Bunun sebebi VIP tribünümüzün yetersiz olmasından dolayı, bununla ilgili bir proje hazırladık. Temmuz sonuna kadar firma kapalı E-F-G-H bloklarının koltuklarını değiştirecek. Tamamını VIP koltuk yapacağız. Bununla birlikte stadımızın VIP kapasitesi 800’e çıkacak.” Dedi.

Buna göre kombine fiyatları Batı Kapalı Üst VIP 3000 TL, Batı Kapalı VIP Bloklar 2500 TL, Batı Kapalı Bloklar (A-B-K-L) 400 TL, Batı Kapalı Bloklar (C-D-I-J) 750 TL, Doğu Maraton 600 TL, Güney Kale Arkası 300 TL olarak belirlendi.

Öte yandan kombine alınabilmesi için Passo Kartlarda 31.05.2019 tarihine kadar vize olması zorunluluğu bulunurken, kombineler UEFA maçlarında geçerli olmayacak. Türkiye Kupasında ise Çeyrek Final ve Yarı Final maçları haricinde geçerli olacak. VIP üst tribününde satış önceliği olacağı belirtildi.

Kombineler ise 20 Temmuz 2018 tarihinden itibaren stadyum gişeleri ve passo.com.tr internet adreslerinden satışa sunulacak.