Haftanın ilk çalışmasını, Kaymakam Sabit Kaya, CHP Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu, AKP Milletvekili Uğur Aydemir, Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Organize Sanayi Bölgesi yöneticileri,  CHP ve AKP’li Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldılar.  

Bakırlıoğlu, Aydemir, Dutlulu ve oda temsilcileri yaptıkları açıklamalarda Akhisarspor’un başarısı için ortak noktada birleştiler ve “her zaman sizlerleyiz” mesajı verdiler.

Kulüp başkanı Fatih Karabulut, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, ekibi ve futbolcuların ziyaretten mutlu oldukları vücut dillerinden belli oluyordu. Getirilen 4 tepsi özel üretim baklava milletvekilleri, belediye başkanı ve oda temsilcileri tarafından başta kaptanlar olmak üzere futbolculara ikram edildi.

KUPALAR TARAFTAR İLE BULUŞUYOR

Bu akşam saat 19.00’da kendi sahasında karşılaşacağı Bursaspor maçı öncesi Akhisarspor’dan taraftara bir yaklaşım daha geldi. 23-26 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Akhisar Alışveriş Festivali dolayısıyla Akhisarspor’un şampiyonluk kupaları 24 Ocak Cuma günü saat 11.00 ile 17.00 arasında 2.Nakliye Caddesi Müze karşısında bulunan Akhisarspor Store önünde sergileneceği açıklandı.

TARAFTAR VE TAKIM BULUŞMASI

Bursaspor maçı hazırlıklarının son gününde taraftarlar futbolcuları tesislerde ziyaret ederek moral verdi. Akhisar Belediyesi Yılmaz Atabarut Tesislerinde teknik direktör Mehmet Altıparmak ve futbolcular ile bir araya gelen taraftarlar Bursaspor maçı öncesi moral dileklerinde bulundu. 
 













Şampiyonluk kupaları 24 Ocak Cuma günü saat 11.00 ile 17.00 arasında Akhisarspor Store'de sergilenecek.

Taraftarlar Bursaspor maçı öncesi futbolculara moral ziyaretinde bulundu.