Akhisar’da bu programa ilk desteğin Akhisarspor’dan geldiğine işaret eden ATSO Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, “Türkiye çapında başlatılan kampanya çerçevesinde, Akhisar’da da çığ gibi büyüyor bu kampanyaya katılım. Sağolsun Akhisar Belediyespor öncülük etmek istedi bu işe de. İlk ziyaretimizi onlara yaptık, bundan sonraki maç bileti satışlarında yüzde 15’lik bir iskonto uygulayacaklar, yıl başına kadar. Tabiki bu kampanya 3 aylık bir kampanya. Akhisar Belediyespor dışında bir çok firmamız buna katıldı. Bununla ilgili bugün ziyaretlerde bulunacağız ve kendi resmi internet sitemizde katılan firmaların isimlerini yayınlayacağız. Daha sonra bunları odalar birliğine ve odalar birliği kanalı ile bakanlığa bildireceğiz” dedi.

2018 yılı sonuna kadar satılacak tüm biletlerde bu yüzde 15’lik indirimi uygulayacaklarına vurgu yapan Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, “Bakan beyin açıkladığında asgarisi yüzde 10 dedi, azamisi ise işletmelere kalmış, bizim gibi müesseselere. Biz de o rakamı Akhisarspor olarak yüzde 15 kararı aldık. Yönetim kurulu olarak toplandık ve bunu da Mehmet beye söyledik. İnşallah bunun çok büyük katkısı olacak ekonomik olarak. Psikolojik olarak da insanlar bir motivasyon olacaktır. Bu beklenti içerisindeyiz, inşallah bu darboğazdan çok yakında çıkacağız, hep beraber millet olarak” dedi.

Ziyarete ATSO Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri katılırken Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde Başkan Hüseyin Eryüksel e yönetim kurulu üyeleri ile Teknik Direktör Cihat Arslan tarafından karşılandı.
(BG-HŞ-ED)