Fenerbahce.org’da yayınlanan bilgilendirme mesajında Tunç Elibol’un FBTV’nin Genel Müdürlüğe atandığı bilgisi paylaşıldı.

İşte Fenerbahce.org’da yayınlanan o bilgilendirme mesajı;

Kulübümüzün resmi televizyonu FBTV’nin, yayın ve içerik kalitesinin arttırılması ve böylece çok daha geniş kitlelere ulaşması hedefiyle yapılmakta olan yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında FBTV Genel Müdürlüğü’ne Sayın Tunç Elibol atanmıştır. 22 yıllık gazetecilik, yapımcılık ve sunuculuk deneyimiyle, televizyonumuza büyük değer katacağına inandığımız Sayın Elibol’a, ailemize hoş geldin diyor, yeni görevinde sonsuz başarılar diliyoruz.

Tunç Elibol kimdir?

Mesleğe 1996 yılında başlayan Tunç Elibol, sırasıyla Cine 5, Show TV, Lig TV, TRT Spor ve TV8’de çalışmıştır. Uzun yıllar muhabirlik görevini yürüten Elibol, bunun yanı sıra Show TV’de Spor Sayfası, Showspor gibi programların sunuculuğunu üstlenmiştir. Yine Lig TV’de Fenerbahçe muhabirliğinin yanında çok sayıda programda sabah, öğle ve akşam kuşaklarında yapımcı ve sunucu olarak yer almıştır. Lig TV’de istihbarat şefliği görevine getirilen Tunç Elibol daha sonra TRT Spor ekranlarında yer alan Futbol Ateşi ve TRT 1’deki Şut ve Gol programlarının yapımcısı ve sunucusu olarak görev yapmıştır. Elibol son dönemde yapımcı kimliği ile mesleğini icra etmiştir.
 
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ