.
İki takım da karşılaşmaya yüksek yüzdelerle başladı. Tempo çok yüksek olmasa da iki takım birden hücumda istediğini yapabildi. İLk 5 dakika sonunda skor 11-7 Akhisar lehineydi. Çeyreğin devamında Kelly ile son derece etkili olan Akhisar skorunu yukarılara taşırken Finalspor da onlara eşlik etti. İlk çeyrek Akhisar'ın 25-20 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci çeyreğin ilk 45 saniyesinde yakaldığı 5-0'lık seriyle Finalspor skoru eşitledi. Akhisar'dan 5-0'lık seri gelse de Finalspor'dan gelen 9-0'lık seri üstünlüğün ev sahibine geçmesini sağladı. Kelly'nin teknik faul almasına da sebebiyet veren üç sayılık esnasındaki faul ile Finalspor farkı açma şansı yakaladı. Çeyrek sonunda sürekli serbest atışlar gelirken Finalspor benchi de teknik faulden kurtulamadı. İlk devre 50-48 Finalspor üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

İki takımın karşılıklı isabetleriyle üçüncü çeyreğe girilse de 24. dakikada tufan'ın isabetiyle Akhisar üstünlüğü ele aldı. Akhisar potaya yakın atışlarla üretim sağlarken Finalspor dış atışlara yöneldi. Farklı oyunculardan katkı almaya başlayan Akhisar özellikle serbest atışlarda yüksek yüzdeli oynayınca son çeyreğe 73-66 önde girdi.
 

Son çeyreğe Cizauskas'ın üçlüğü ile girilince fark ilk kez çift hanelere çıktı. Bu noktadan sonra Finalspor ayağa kalktı. Lace Dunn'ın 7 sayılık bireysel serisi farkı eritti. Cahit Turan'ın da katkı yapmasıyla Final seriyi devam ettirdi ve 4.22 kala Umut'un serbest atışlarıyla 82-80 öne geçmeyi başardı. Alparslan'ın basketleriyle Finalspor sayı üretirken Akhisar Cizauskas ile oyuna tutundu. Son 2 dakikaya girerken Tufan'ın üçlüğü ile skor eşitlendi. Cahit Turan'ın üçlüüğü ile Finalspor yeniden öne geçti. 50 saniyelik sürede iki takım da hücumlardan boş döndü. Cizauskas'ın serbest atışlarıyla Akhisar farkı 1 sayıya indirdi. Finalspor hücumu yine değerlendiremezken Kelly 9 saniye kala Akhisar'ı 90-89 öne geçirmeyi başardı. Finalspor hücumda top kaybı yapınca Akhisar molayla topu ileri taşıdı. Cizauskas kendisine yapılan faullerin ikisini de kaçırs ada Finalspor'a hücum yapacak süre kalmadı. Karşılaşmadan Akhisar 90-89 galip ayrıldı.