İlk 3 setinde 1 ve 3. Setleler ile Akhisargücü  25-22, 2. Seti  de konuk Aydın ekibi  de  25-22 kazandı. 4. Seti de  25-14 kazanınca müsabaka 5. Taybrek setinde  büyük bir çekişme yaşandı. Ev sahibi Akhisargücü rakibinin hatalarını iyi değerlendirip 18-16 kazanınca maçtan 3-2 galip ayrıldı. Büyük bir sevinç yaşayan  Akhisargücü  takımı salonu adeta bayram yerine çıkardı.

İlk 3 set neticelerine göz önünde bulundurursak çok zevkli mücadeleler sonunda setlerin üçü de 25-22 bitti. İyi bir taktik ile 4. Seti kaybeden Akhisargücü  11 sayılık bir yenilgi alsa bile, 5. Sette çok genç bir kadro ile mücadele etmesine rağmen telaşa kapılmadan  çok zor da olsa 18-16 kazanarak, ligin liderini 3 -2 yenmeyi  başardı.

Akhisarspor futbol takımının ve yeni sezonda Basketbol takımının başarılarını takdirle karşıladıklarını, Akhisar’da Voleybol’un eksikliğini sezdiklerini söyleyen Akhisargücü  kulübü başkanı Nihat Uz, “Çok genç ve inançlı bir kadro ile Voleybol 2. Liginde mücadele ediyoruz. Lige iyi başlamadık. Esenyurt ve Yeniköy karşısında yenildik. . haftadan sonra  yaptığımız deplasmanda oynadığımız  Çilimli Belediye ve Acıpayam Halk Eğitim Merkezini 3-0 yendik. Gurubun güçlü ekipleri Fethiye Belediye ve lider Aydın B.Şehir Belediye’yi 3-2 yenmeyi başardık. 2,5 saat süren Aydın maçımızda sporseverlere  iyi bir maç izlettik. Galip geldik. Akhisarlı voleybol severleri ve sporseverleri maçlarımıza bekliyoruz.” Dedi. (HALDUN AKYÜZ)