Akhisar’da görev yapan basın mensupları bir ilki yaşadı. 15 gün önce göreve gelen  renkli kişiliği ile ayrıcalıklı olan teknik direktör  Yılmaz Vural  bir  saatlik bilgilendirme  toplantısı  yaptı; tüm sorulara cevap verdi. Vural, “ 14 takımın  süper  lige çıkma mücadelesi içinde bulunuyor.  Maç kazanmadan  hesap yapılmıyor.” Dedi.

Takımdaki son sakatlar ve sağlık problemleri ile yanındaki bulunan takımın doktoru, Atalay Kabakçıoğlu söz veren   Yılmaz Vural, çok detaylı olarak  son Menemenspor  maçını  değerlendirerek bu hafta  lider Hatayspor  ile deplasmanda mücadele edeceklerini belirterek, “  Bilindiği gibi  çift sarı karttan  kırmızı kart gören  Alperen Babacan ile 4 sarı kart  cezalısı Burhan Eser ve Muhammet Reis’ten  mahrum çıkacağız Hatay karşısına  çıktı.  Takımımıza aldığımız genç oyuncularla 29 kişi. Hepsinin morali çok iyi. Hatay maçı sonrası  Fetih Karagümrük  ve Giresun ile sahamızda oynayacağız. Her maça olduğu gibi ligin son 13 hafta maçına  benim futbol felsefem ile galibiyet için çıkacağız.” Başkan ve yönetim kurulu ile uyum içersinde olduklarını,  ekonomik olarak sorunları bulunmadığını,  tecrübeli oyuncuları ile 15 gün içinde çok iyi bir  uyum içersinde olduğunu, belirten  Yılmaz Vural, “Taraftarlarımız ile iç içe olarak, tribünlerimizin de büyük desteği  bu hafta görüldüğü gibi gol yollarında  başarılı olduk. Fakat  beklenmedik  şekilde rakibimizin 4, bizim de   7 net pozisyon yakaladığımız  maçı 1 puanla bitirdik. Ben yılmaz Vural olarak  herkesin görüşüne  saygı duyuyorum ama, benimde şahsıma uygun kararlarım var. 35 yıldır bu işi yapıyordum. Sevenlerim olduğu gibi sevmeyenlerim de vardık. Ben böyleyim. İnancımız sonsuz. Belki ilk 2’da beklide play Off ile lige çıkacağımıza  inanıyorum.” Dedi.

Akhisarspor’da takımın doktoru Atalay Kabakçıoğlu’nun verdiği bilgide,7 haftadır yok olan  Taha’nın bu gün antrenmanlara çıkacağı  genç futbolcu Hasan Ali’nin de  Mart ayında çalışmalara katılacağı öğrenildi.