CHP'li Belediye başkanı Besim Dutlulu daha önce söylediği kulüpte çalışan 70 personeli geri çekerken Akhisarspor ile belediye arasındaki bütün sözleşmeler de feshedildi. İşte son gelişmeler...

Akhisar Belediye Encümeni Akhisarspor ile Akhisar Belediyesi arasında yapılan tüm sözleşmelerin feshedilmesine karar verdi.

Akhisar Belediyesi ile Akhisarspor arasında yapılan Spor Toto Akhisar Belediye Stadı, tesisler ve gelir sağlayan belediyeye ait tüm kira sözleşmeleri Belediye encümen kararıyla feshedildi. Alınan fesih kararı da Akhisarspor yönetimine bir tebligat ile iletildi.

Akhisar Belediyesi Encümen kararlarına göre Yılmaz Atabarut tesisleri, Atatürk Mahallesi356 sokak No:87’de bulunan Kovalık Spor Tesisi, Atatürk Mahallesi 167 sokak no:118/3’de bulunan Karabulut Spor Tesisi, Gölet içerisinde bulunan 367,72 metrekarelik kafeterya ve 189.12 metrekarelik çay bahçesi, Gölet içerisinde bulunan yüzme havuzu ve tenis sahaları, Efendi Mahallesi 270/1 sokakta bulunan 3 nolu halı sahadaki kafeterya ile Yeni Belediye binası bodrum katında bulunan otopark, Çarşamba pazarı otopark üzerin,n Pazar günleri oto satış pazarı kiracılığı Akhisarspor yönetimine tebliğ edilerek kiralık sözleşmeleri feshedildi.

Hüseyin Eryüksel’in başkanlığı bırakmaya ikna olması durumunda Ekrem Kayserili isminin ön plana çıktığı yeşil-siyahlılarda Belediye Başkanı Dutlulu’nun öncelikle Akhisarlı iş adamı Bircan Taşkınlar’ı aday olarak görmek istediği öğrenildi. Taşkınlar’ın yapılan ilk görüşmede teklife olumlu yanıt verdiği, aday olması durumunda Ekrem Kayserili’nin de listesinde yer alacağı belirtildi.