Turnuvanın ikinci hafta maçları dün akşam saat 20’de Akhisar Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Çok Amaçlı spor Salonunda yapıldı. Baş hakemliğini Öner Arık, ikinci yardımcı hakemliğini Mustafa Başarır’ın yaptığı ilk karşılaşma A grubunda mücadele veren İl Ambulans Servisi takımı rakibi Akhisar Basın Yayın Haber Kuruluşlarını takımını 16-3 farklı bir skor ile yendi. Günün ikinci maçında ise yine A grubundaki Bitlisliler Derneği rakibi Müftülük takımını 8-6 yendi.

Bugün ise B grubunda mücadele veren H. Alhat İlkokulu ve Aliya İzzetbegoviç MTAL ortak takımı ile Garnizon Komutanlığı ilk maçta mücadele verecek. İkinci karşılaşmada ise Ziraat Bankası ile Denizbank arasında oynanacak.

Karşılaşmalar 20’şer dakikalık 2 devre halinde oynanırken 23 takımın katıldığı turnuva bu yıl 5 grupta yapılıyor ve 3 puanlı sisteme göre ilk iki sırayı alan bir üst tura çıkıyor. Turnuvanın açılışı seremonisi bugün yapılacak.

Müsabaka sırasında futsal oyun kurallarına uyan, karşı takımın oyuncusuna saygılı olmak vb kuralları tam yerine getirenlere fair-play ödülü olarak mavi kart uygulaması olacağı bildirildi. Öte yandan turnuvada faal futbol hayatını bitirmiş futbolcu ve antrenörlerin de oynayabileceği kaydedilirken herhangi bir yaş sınırının ise bulunmadığı ifade edildi.

A grubunda;
İl Ambulans Servisi,
Bitlisliler Derneği,
Müftülük,
Akhisar Basın Yayın Haber Kuruluşları,
Memur-Sen Akhisar Temsilciliği
B grubunda;
Kırkağaç İmam Hatip,
M.K. Devlet Hastanesi,
Tunçsel Asansör Şirketi,
Akhisar Belediye,
Yeniceköy,
C grubunda;
H.Alhat İ.O. ve Aliya İzzetbegoviç MTAL,