Ege’de Sonsöz’den Mehmet İşler’in haberine göre, Özdağ; “Manisa’da ittifak olmayacak” dedi.

Gelinen noktada sürecin en kritik ismi AK Partili Özdağ konuyla ilgili düşüncelerini açıkladı. Özdağ; “Biz AK Parti’nin Manisa’da aday çıkaracağını ve AK Parti’nin adayının Selçuk Özdağ olacağını biliyoruz. MHP’nin adayı Cengiz Ergün açıklandı. AK Parti’nin aday da açıklanacak. Burada iki güçlü figür var. Birincisi; geçen dönem belediyeyi kazanmış ama sonra dördüncü sırada olan bir parti var. Diğeri de; birinci olan yaklaşık 400 bin oy alan bir parti var” dedi.

Özdağ ayrıca “burada ya onlar kazanacak ya biz kazanacağız. Bu da Cumhur ittifakı kazanacak demek. Başka bir partinin şansı yok. Ya Selçuk Özdağ ya Cengiz Ergün kazanacak. Bunun ittifakını tabandaki seçmen yapacak. Bunun neticesinde kazanan Cumhur İttifakı olacak. Manisa’da biz yarışmak istiyoruz. Yarışalım diyoruz” açıklamasını yaptı.

İTTİFAK MANİSA’DA OLMAYACAK!

“Her ne kadar ittifak da olsa Manisa seçmeni farklıdır” diyen Özdağ; “geçen dönem bizden de CHP’den de 80 bin oy MHP’ye gitmişti. MHP’nin bugün orada 110 bin oyu var İYİ Parti’nin 130 bin oyu var. Böyle bir ortamda biz yarışalım diyoruz. Yarışacağız ve Allah nasip ederse AK Parti kazanacak. Biz Manisa’yı daha doğru yöneteceğiz. İttifak Manisa’da olmayacak. Benim kanaatim o şekildedir. Biz yarışırsak kazanacağız ve Cumhur İttifakı kazanacak” ifadelerini kullandı.