Açılışa CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, 2.Sıra Adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, 6. Sıra Adayı Hayriye Hacet, Akhisar İlçe Başkanı İsmail Fikirli açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Açılışta konuşan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel; “Bugün Akhisar’a gelip yolda yürüdüğümüzde bütün Akhisarlılar CHP’ye teşekkür ediyorlardı. Geçtiğimiz dönemlerde Akhisar’a seçilecek yerde adayımızın olmaması nedeniyle boynumuz bükük geliyorduk. Akhisar uzun süredir hak ettiği yeri ikinci sırada doyduğu ve doğduğu yerde siyaset yapan geçen belediye seçimlerini ufak bir farkla kaybeden Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu kardeşimizin aday gösterilmesini memnuniyetle karşılıyoruz. 

AKHİSAR’DA YÜZDE 50+1

Benim bugün Akhisar’da aldığım hava her iki seçmenden en az bir tanesinin oyunun CHP’ye yöneleceğinden büyük bir mutluluk duyuyorum. Türkiye’de Muharrem İnce’nin hedefi yüzde 50 + 1, Akhisar’da Vehbi Bakırlıoğlu’nun hedefi yüzde 50+1 bunu göreceğiz. Akhisar’da Milletvekilliği seçimlerinde alacağımız sonuç yapılacak belediye seçimlerinin de müjdecisi olacaktır. Hep birlikte var gücümüzle 24 Haziran’a kadar CHP’nin başarısı için ve Akhisar’ımızın belediyesinde de sosyal demokrat belediye başkanına kavuşması için hep birlikte çalışacağız. Şimdiden Akhisarlılara teşekkür ediyorum. Şimdiden CHP’nin 24 Haziran’daki başarısını kutluyorum” dedi.