Akhisar merkez, Reşatbey Mahallesi Rumeli Caddesi üzerinde bulunan Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği önünde toplanan kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, mitingleri anlamlı bir şekilde yaptıklarını, memlekete huzur getireceklerini ifade etti.

Miting otobüsü kapısından seslenen ve Akhisarlıları mitinge davet eden İnce, “sizlere Selamın Aleyküm demeye geldim zaman yok, geçerken merhaba diyeyim dedim. Allah’ın izniyle 24 Haziran akşamı bu iş olacak. Bundan yana hiç kuşkunuz olması. Türkiye’yi barıştıracağız, kutuplaşmaya son vereceğiz. Kutuplaşma yok, kucaklaşma var; sloganımız bu. Beraber hep birlikte yapacağız bunu; 81 milyon. Bakın, mitingleri anlamlı bir şekilde yapıyoruz. Bir gün Edirne’de bir gün Hakkari’de. Öbür gün Rize’de akşamına Antalya’da. Bütün Türkiye’yi kucaklayacağız. Huzur getireceğiz memlekete; huzur, huzur gelecek. Hepinize teşekkür ediyorum, kusura bakmayın. Cumhurbaşkanı olarak çay içmeye geleceğim buraya” dedi.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı şehir girişi merkezinde Akhisarlılar Muharrem İnce’ye Göçmen vatandaşların yoğunlukta bulunduğu mahalleye ait Karabulutspor ile Süper Lig’de mücadele veren Teleset Mobilya Akhisarspor’un formasını takdim etti.
(BG)