Ahmet Namal  MHP Akhisar ilçe lokalinde yaptığı basın toplantısında, Genel Başkanımız  Devlet Bahçeli’nin takdirleri ile görevi seve seve kabul ettiğini belirterek, “Değerli basın mensupları bugün burada hepinizi şahsım ve Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar ilçe yönetimi adına sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin takdirleri ile almış olduğumuz görevimizde partimizi en iyi şekilde temsil etmek için burada toplanmış bulunmaktayız. Akhisar ilçemizde bir görev değişikliği yaşanıyor bir bayrak değişimi oluyor şahsım olarak kırk yıldır neferi olarak hizmet verdiğim partimde sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin takdirleri, Genel Başkan Yardımcımız Edip Semih Yalçın ve il Başkanım Erkan Öztürk"ün tebliğleri ile Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar ilçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Burada hizmet etmiş tüm ilçe başkanlarımıza davamıza verdikleri hizmetten dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Akhisar’ımıza yakışan milliyetçi ülkücü iradeyi en iyi şekilde temsil edebileceğine inandığı= çalışma listemizi belirledik. Bunun öncelikle partimize Akhisar’ımıza camiamıza vatanımıza hayırlı uğurlu olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte Türk Milliyetçilerine yakışır bir biçimde davamıza hizmet edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Hiç kimseyi ayırmadan ayrıştırmadan sevgiyi, saygıyı, kardeşliği birleştirmek sevdasıyla yola çıktık. MHP'nin inanmış ve adanmış bir mensubu olarak inanıyorum ki partimiz yeni bir güç, yeni bir heyecan ve yüksek hedeflerle yoluna devam edecektir. Burada kazanan partimiz, Ülkemiz, Manisa'mız, Akhisar’ımız olacaktır. Dün olduğu gibi bugün de Akhisar ve Akhisar Halkımız için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayıp çok çalışacağız. Kırk senemi verdiğim teşkilatımda ilk günkü neferliğimi kaybetmeden gece gündüz şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte çalışmaya devam edeceğim. Gönüllere girerek bu kutlu davanın en yükseklere ulaşması için mücadele edeceğiz. Sizleri burada görmekten misafir etmekten onur ve gurur duydum tekrar geldiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi. Ardından eski başkan vekili Halil Öksüz de bir veda konuşması yaptı.

İŞTE MHP’NİN YENİ YÖNETİMİ

Ahmet Namal (Başkan), Cengiz Rizelioğlu, Tuncay Ceyhan, Önay Alp, İlkay Sümbelli, Tamer Yiğiter, Hüseyin Erdoğan, Emre Işık, Ömer Birinci, Yaşar Doğu, Mustafa Sariç, Kenan Kara, Semih Kuralı, Murat Yavaş, Sergen Süpürgecioğlu, Sabri Sargın, Nejdet Kıyak, Hakkı Kultaş, Murat Aydemir, Güner Bağır, Yusuf Selvi, Abdulah Karabıyık, Bayram Albayrak, Nejat Gözlet, Cemal Kaçmaz, Kemalettin Karagür, Mehmet Ali Demirgül, Özcan Demirel, Emre Alpay, Süleyman Gül, Veysel Namal, Kenan Akpınar, İbrahim Kırbaşlı, İsmail Kuşoğlu, Sadık Künel, Faruk Ataman, Abdülhamit Avcı, Adil Güzeltepe, Ahmet Aksakallı, Cem Özgür ve Bülent Birgi’den oluştuğu ifade edildi.

41 kişilik bir kadro listesi  veren yeni ilçe başkanı Ahmet Namal, il ve genel merkezin onayı ile bu 41 kişilik listenin içinden, önümüzdeki günlerde yeni yönetim  kurulu atanıp göreve başlayacak.