İYİ Parti Akhisar ilçe başkanı Mustafa Kındıroğlu yaptığı açıklamada; “Bilindiği üzere İYİ Parti Genel Merkezimizin 30 Ağustos 2018 tarih ve 1333 sayılı "Teşkilatlarda revizyon çalışmaları" kararı ile ülke çapında tüm ilçe başkanları ve ilçe yöneticilerinin istifa etmeleri tavsiye edilmiştir.

Başkanlık divanımızın İlçe yönetimlerinin istifa etmesi tavsiyesine uyarak Akhisar İlçe Yönetimi olarak istifa ettik.

26.11.2018 tarihinde Sn. Genel Başkanımız Meral AKŞENER ve Başkanlık Divanımızın emri ile İYİ Parti İlçe Başkanlığına atamam yapılmıştır.

Bu son derece gurur verici ve sevindirici bir gelişme olmuştur. Bunun için başta Sn. Genel Başkanımız Meral AKŞENER Hanımefendiye, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sn. Koray AYDIN beye ve İl Başkanımız Hasan Eryılmaz beye şükranlarımı sunuyorum.

Bu süreçte bize destek veren İlçe Yöneticisi arkadaşlarıma ve şehrimizin bütün İYİ Partililerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra Akhisar İlçe Yönetimi olarak daha heyecanlı, daha enerjik ve daha fazla çalışarak partimizi Manisa ve Akhisar da belediyeyi alarak İYİ yönetmeye talibiz.

İktidar yürüyüşümüze yerelden genele yürüyerek ulaşmak hedefimizdir. Türkiye’nin kaderini değiştirmek, karanlıkları aydınlatmak için geliyoruz. Çağdaş anlamda belediyeciliği milletimize yaşatmak istiyoruz. Akhisar’ımızı sözde değil özde çağdaş, yaşanabilir marka şehir yapmak istiyoruz.

İYİ Parti Akhisar İlçe Yönetimi olarak bu hedeflere ulaşmak için çalışacağız. Akhisar İYİ olursa Türkiye İYİ olur.

Herkesin ortak düşüncesi odur ki; Akhisar iyi yönetilememiştir ve yönetilememektedir. Bu zihniyet bu şehre hakim oldukça iyi yönetilemeyecektir. Akhisar insanı böyle bir anlayışı kesinlikle hak etmiyor kanaatindeyiz. Bu zihniyeti önümüzdeki seçimde mutlaka değiştirmeliyiz değiştireceğiz. Halkımız için “İYİ Parti ve İyi Belediyecilikle” tanışmanın vakti gelmiştir.” Dedi.