Atama ve teşkilatlanma işlemlerinde sona doğru yaklaşan İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı, Akhisar İlçe Başkanı’nı belirledi. Akhisar’da avukatlık yapan Aslı Öz, İYİ Parti’nin Akhisar İlçe Başkanı olarak göreve atandı.

Yaklaşık iki aya yakın bir süreden beri atama ve teşkilatlanma işlemlerine devam eden İYİ Parti, Akhisar Kurucu İlçe Başkanlığı görevine tanınmış Av. Aslı Öz’ü getirdi. İYİ Parti İl Başkanlığı binasında düzenlenen atama ve rozet takdimi işlemlerinin ardından açıklama yapan il başkanı Tamer Akkal; “Bugün itibariyle Manisa’da toplamda 14 ilçemizin atama işlemini gerçekleştirmiş olduk. Akhisar Türkiye’nin bir çok ilinden büyük bir ilçe olmasıyla tanınır. Akhisar’ımıza ilçe başkanı olarak başarılı ve tanınmış bir kadın avukat atadık. Kendisinin partimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor ve güveniyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Av. Aslı Öz kimdir?

1980 Akhisar doğumlu olan Av. Aslı Öz, evli ve 2 çocuk annesi. Eski Manisa Barosu İlçe Temsilcisi olan ve 2003 yılından beri serbest avukatlık yapan Öz, Tüketici Hakları Derneği Akhisar Şube Başkanlığı görevini yürütmekte.