Akhisar MHP ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısına ilçe başkan Vekili Halil Öksüz, Ülkü Ocakları Başkanı Çağlar Arabacı, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Üzkurt yaptığı açıklamada; “Sayın Başkanım, Sayın Kadın Kolları Başkanım, Sayın Akhisar Ülkü Ocakları Başkanım, Değerli dava arkadaşlarım, Basınımızın Güzide Temsilcileri ve siz değerli hanımefendilere, beyefendilere buraya kadar geldiğiniz için saygılarımı sunuyor ve tüm samimiyetimle teşekkür ediyorum. 

Genel başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli’nin önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben ilkesini kendime ilke edinerek yola çıkıp bürokraside edindiğim tecrübeleri aktarmak için, gönül coğrafyam ve doğduğum yer olan Manisa’dan 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği için 2 Mayıs günü aday adaylığı başvurusunda bulundum.

Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ beyin hayır duasını aldıktan sonra ilk olarak yetiştiğim, hizmetinde bulunduğum ve mensubiyetinden şeref duyduğum Ülkü Ocakları Genel Merkezini ve Türk Eğitim-Sen Genel Merkezini ziyaret ederek manevi desteklerini aldım. 

Seçim çalışmalarına başlamak üzere baba ocağım Akhisar’a geldim.

1970 yılında Akhisar doğumlu olup evli ve 4 çocuk babasıyım. Eğitim hayatıma Akselendi Kasabasında başlayıp, Akhisar Endüstri Meslek Lisesinde devam ederek, lisansımı, yüksek lisansımı ve Doktoramı Gazi Üniversitesinde tamamladım. 1994 yılında öğretmenliğe başladım, Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde Araştırma görevlisi olarak çalıştım. 14 sene boyunca Milli Eğitim Bakanlığının çeşitli kademelerinde Şube Müdürü, Grup Başkanı olarak görev aldım. Son 2 yılımda ise Başbakanlık Müsteşar Yardımcısının Özel Kalemi olarak görevimi sürdürdüm. Aynı zamanda Türkiye’nin ve dünyanın en büyük projelerinden E-Okul Projesini ve MEBBİS çatısı altında bir çok projeyi yürüttüm.  İçinde bulunduğum konum itibarıyla yaklaşık 14 senedir bürokrasinin tam olarak içerisindeyim.

Beni Milliyetçi Hareket Partisinden aday olmaya sevk eden ana düşünce ülkücü kimliğim ve Liderimiz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’nin ferasetidir.

Ülkemizi zor günlerin beklediği günlerde şahsi ikbalimi memleketimin geleceğinin önüne koyamazdım. Biz Liderimizden Önce Ülkem ve Milletim, sonra partim ve ben demeyi öğrendik.
Cenab-ı Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu eylesin. İçinde bulunduğumuz sürecin mahiyeti herkes tarafından bilinmektedir. Söz konusu Cumhur İttifakı geleceğimizin teminatı olup ülkemiz için bir yükseliş ve tırmanış hamlesidir. Milli olan, Memleketin hayrına olan, milletimin menfaatine olan, Allah’ın rızası olan her şeyin yanındayız. 

Destek sizlerden takdir Yüce Mevladan dır. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Üstat Mehmet Akif ERSOY diyor ki “Girmeden Tefrika Bir Millete Düşman Giremez Toplu Vurdukça Yürekler Onu Top Bile Sindiremez”. Dünya döndükçe bir olun iri olun diri olun Allah’a emanet olun.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
” Dedi.