Şehzadeler İlçesinde iftar sonrası ilçe örgütü ile çalışmaya başlayan Hacet parklarda ve kahvehanelerde halk ile buluştu. Parklarda halkın Mübarek Kadir Gecesini kutlayan Hacet ardından Cesur Yürek Muharrem İnce  ve Cumhuriyet Halk Partisi için oy istedi. Sıcaktan bunalan ve çocuklarını alıp parklarda dinlenen vatandaşlarla kucaklaşan Hacet, kadınlara mahalle kreşleri müjdesi verdi. Geçim sıkıntısı altında ezilen kadınlar, çalışabilmelerinin ve ev ekonomilerine katkıda bulunmalarının yolunu açacak olan mahalle kreşleri müjdesini çok beğendiler ve TAMAM dediler.

Yine parklarda ve kafelerde gençlerle buluşan Hacet, gençlerin sosyal medyadan Muharrem İnce’yi takip ettiklerini ve kendilerine dokunan İnce’ye destek verdiklerini gördüğünü söyledi. Mevcut iktidarın, millet kıraathaneleri gibi öneriler ortaya koyarak aslında kendilerini ciddiye almadığını veya danışmanları tarafından yanlış yönlendirildiğini düşünen bazı Manisalılar kırgın olduklarını ve değişimin gerektiğini düşündüklerini söylediler. 

Saat  13:00’e kadar parklarda hemşehrileri ile sohbet eden Hacet ardından Manisa merkez Yunusemre ilçesinin sahur davetine katıldı. Burada Millet ittifakı bileşenleri olan partilerin ilçe başkanları, yöneticileri ve milletvekili adayları ile sohbet eden ve bilgi paylaşımı yapan Hacet, değişim rüzgarının başladığını ve bu rüzgarın bu iktidarı süpüreceğini gördüğünü söyledi.