Cumhuriyet Halk Partisi Manisa 6. Sıra Milletvekili adayı Hayriye Hacet, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ve belde ziyaretlerine devam etti. Alaşehir Yeşilyurt mahallesinde Pazar yerini gezen  Hayriye Hacet, burada vatandaşlarla buluştu.

Pazarcılar bayram öncesi alışverişin eskisi gibi olmadığını, vatandaşların hemen ihtiyaçlarını alıp gittiklerini, pazarın erkenden dağıldığını ve gidişattan memnun olmadıklarını söylediler.

 Tarım işçilerinin yoğun olduğu pazarda işten gelen kadınlar taze yaprak topladıklarını, şu aralar oradan gelen para ile pazarlık yaptıklarını, ancak hayatın çok pahalı olduğunu ve çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çektiklerini söylediler. 

Değişimin gerekli olduğunu ve Muharrem İnce’yi beğendiklerini söyleyen Yeşilyurt pazarındaki pazarcılar ve işçiler artık iktidara TAMAM diyeceklerini ifade ettiler.

Hacet, pazar yeri ziyaretinden sonra yine ilçede sanayi sitesinde seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Özgür Özel ile birlikte çalışmalara devam etti.

Hayriye Hacet, Alaşehir CHP İlçe lokalinde gençler ve kadınlarla buluşup günün değerlendirmesini yaptıktan sonra “Alaşehirden büyük bir umut ile ayrılıyorum.  Alaşehir kazanacak, Manisa kazanacak, insanımız kazanacak, TÜRKİYE KAZANACAK.” dedi.