Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatında düzenlenen basın açıklamasına Akhisar MHP İlçe Başkan vekili Halil Öksüz, yönetim kurulu üyeleri, Akhisar Ülkü Ocakları başkanı Çağlar Arabacı, MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Av. Osman Oktay ve birçok partili katıldı.

Gazi Celalettin Çabuk yaptığı konuşmasında; “ İlçe başkan vekilim Kadın kolları başkanım. Ülkü ocakları başkanım, Değerli Dava Arkadaşlarım Muhterem Davetliler ve saygıdeğer Basın mensupları. 

1969 yılında Manisa’nın Salihli ilçesinde doğdum ilk, orta. Lise öğrenimimi Akhisar’da tamamladıktan sonra 1990 yılında askerlik hizmetimi tamamladım.1992 yılında Türk silahlı kuvvetlerine piyade uzman çavuş olarak Erzurum 109 topçu alayı 3ncü topçu tabur komutanlığı emrine atandım. 1998 yılına kadar burada çeşitli görevlerde ve Türk silahlı kuvvetlerinin bünyesinde yapılan iç güvenlik harekâtları kapsamındaki tüm operasyonlara katıldım doğu Anadolu bölgesindeki değişik birliklerde geçici görevle görevlendirilip bölge sorumluluğunda icra delilen ağrı bölgesindeki operasyona mühimmat ikmali yapan araçların araç komutanı iken geçirdiğim kaza neticesin yaralandım.1994 yılında yaralandığım dizimden tedaviler görerek 1998 yılında 57 topçu tugayı  emrine menemen kışlasına atamam yapılarak silahlı kuvvetlere geri döndüm ancak 2004 yılında hastalığım tekrar nüksettiğinden dolayı 3713 Salı Terörle mücadele  kanun kapsamında malul gazi olarak emekli oldum. bu tarihten sonra Türkiye harp malulü gaziler şehit dul yetimleri derneğinin bir üyesi olarak çalışmalara başladım.2013 yılından buyana da Akhisar temsilci başkanlığı görevini yürütmekteyim.2005 yılında kurulan EMUZDER (emekli uzmanlar derneği) yönetim kurulu üyesi olarak TSK dan  emekli olmuş uzman erbaşların sorunları için bu zamana kadar mücadele etmekteyim bu yıl içinde ocak ayında yapılan Kent konseyi engelli meclisinde de yürüt me kuruluna seçilerek sekreterlik görevini icra etmekteyim tüm mücadelem;

Hepimizin bildiği gibi siyasetin kaynağı ve öncelikli ilgi alanı insandır. İnsanın mutluluğu, refahı, huzuru ve onuru günümüz siyasetinin odağı olmuş; siyaset anlayışları, siyaset üslubu ve siyaset tercihleri bu temel üzerinde yükselmeye başlamıştır.

Nerede bir insan varsa, nerede bir insanın karşılaştığı bir sorun görülüyorsa siyaset bunların çözümüne kafa yormak, akıl üretmek ve çözüm bulmak mecburiyetindedir. Günümüzün siyaset algısı ve ulaştığı seviye bunu gerektirmektedir.

Milliyetçi Hareket Partisi ve dayandığı temel olan Türk milliyetçiliğinin geleceği dünyayı ve insanlığı tanımlaması, kucaklaması ve yorumlaması için milliyetçiler e büyük sorumluluk ve görevler düşmektedir. Son yıllarda Türk milleti üzerinde oynanan oyunları görmezden gelmek gibi bir aymazlığın içerisinde olan şer odaklarının bu kirli kumpasları önce           15 Temmuzda milletimizin çelik iradeli gövdesinde paramparça olmuş, Bu uğur da halen devam etmek te olan iç güvenlik harekatları ile elbapta, mümbiç ve afrin de güçlü ordumuzun hezimetine uğramış ve hainlerin planları bozulmuştur. Bu nedenle Vatanını düşünen tüm milliyetçilere; özellikle siyaset yapma sorumluluğuna sahip olan herkes, önce tarihi, sonra yaşadığımız yüzyılı ve yaşamaya başladığımız yeni bin yılı çok iyi analiz edip değerlendirmek durumundadır.

Bizler Türk Milliyetçileri olarak bu sorumluluğu herkesten fazla duyan, duymak mecburiyetinde olan insanlar olduğumuzun bilincindeyiz. İşte bu bilinç çerçevesinde mensubu olduğum milliyetçi hareket partisinden 27. dönem milletvekili aday adayı olduğumu açıklar. Almış olduğum bu kararın, 

‘’ÖNCE ÜLKEME ve MİLLETİME, SONRA PARTİM VE TEŞKİLATIM İLE AİLEME HAYIRLI OLMASINI ALLAHTAN TEMENNİ EDERİM .
CUMHUR İTTİFAKI HALKIN İRADESİDİR.  
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.