31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Akhisar Belediye Başkan A. Adaylığını açıklayan Nefise Şükran Füzün çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Akhisar’da faaliyet gösteren hemşehri derneklerinden Balkan Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği başkanı Tunay Gül ve yönetim kurulu üyeleri, Akhisar Erzurumlular ve Erzurum’u Sevenler Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği başkanı Abdürrahim Doğan ve yönetim kurulu üyeleri ve Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma Derneği başkanı Aydan Akkuş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Şükran Füzün, Akhisar’ın kültürel, ekonomik ve sosyal hayatına çok büyük katkılar yapmayı hedeflediklerini ifade etti. Şehrin ekonomik altyapısını sağlam temellerle inşa ederek yeni istihdam alanları yapmayı hedeflediklerini kaydeden Füzün, Akhisar’a dışarıdan yatırımcı, girişimci işadamları iş kadınları çekebilmek  ekonomimizi güçlendirerek gençlerimize ve kadınlarımızı iş hayatının içine çekebilme konusunda çalışmalar yapacaklarını belirtti.