MHP Akhisar İlçe Başkan Vekili Halil Öksüz ve tam kadro yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

MHP Akhisar İlçe heyetini AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın ve yine tam kadro yönetim kurulu üyeleri karşıladı. 

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Cumhur İttifakı” adı altında başlatılan ittifakı yerel yaydıklarını ifade eden ziyarette ilk sözü alan MHP Akhisar İlçe Başkan Vekili Halil Öksüz, “Genel merkez bazında yakalanan uyumu Akhisar’da da yakalayacağımıza inanıyoruz. Bizim için öncelik Akhisar. Akhisar’ın faydasına olacak konularda, elimizi taşın altına koyduk, koymaya da devam edeceğiz. Ak Parti’nin son dönemdeki hassasiyetlerinden memnunuz. Özellikle Cumhurbaşkanımızın Kızıl Elma söylemi, bizleri son derece memnun etmiştir’’ dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın ise; ‘’MHP Akhisar  İlçe Teşkilatının çalışmalarını yakından izliyoruz. Genel Merkez bazında yaşanan uyum bizleri ve tabanımızı da memnun ediyor. İki partinin de, milli menfaatler ve ülkenin selameti adına hareket etmesi, bu birlikteliği getiren etken olmuştur. Bizlere de, Akhisar’ın geleceği adına faydalı adımlar atmak, Akhisar için çalışmak düşer’’ şeklinde konuştu.
(HŞ)