Akhisar’ın Sindelli, Erdelli, Dereköy ve Ballıca köylerini ziyaret eden ve Üçavlu köy hayrına katılan Ahmet Vehbi BAKIRLIOĞLU vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi BAKIRLIOĞLU siyasetin içinden gelen, CHP örgütü içinde yetişen bir Milletvekili olduğunu Akhisar İlçe Başkanlığı yaptığını ve Belediye Başkan adayı olduğunu bu nedenle Akhisar’ın, Manisa’nın ve ülkenin sorunlarını ve çözüm yollarını iyi bildiğini belirtti. 

CHP Manisa Milletvekilleri olarak toplumun her kesiminin sorunlarını Mecliste dile getireceğini ifade eden Ahmet Vehbi BAKIRLIOĞLU buralarda yaptığı konuşmalarda; bölgenin en önemli sorunu zeytin ve zeytinyağının para etmemesidir. Çiftçinin sıkıntısını gidermek için, zeytine prim verilmesi için Mecliste mücadele edeceğim.

Manisa’nın Manisa’lıların Mecliste’ki sesi olacağım. Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve bana verdiğiniz oyların hakkını vermek için var gücümle çalışacağım. 

Önümüzde yerel seçimler var. Büyükşehir ve Akhisar başta olmak üzere bir çok ilçe belediye başkanlığını alacağız. Manisa’yı karış karış gezerek Cumhuriyet Halk Partisinin politikalarını yapacaklarımızı anlatacağız ifadelerine yer verdi.

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin yıldönümü olması nedeniyle bu konuya da değinen Ahmet Vehbi BAKIRLIOĞLU 15 Temmuzun karanlığı mutlaka aydınlatılmalı ve gerçekler gün yüzüne çıkarılmalıdır. Laik cumhuriyete ve demokrasiye karşı girişilen darbenin başarısız kılınmasında en önemli rolü üstlenen tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum. FETÖ, bu güce bir günde erişmemiştir. Darbe girişimine kadar olan süreçte FETÖ terör örgütüne en büyük desteği başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AKP yöneticileri, Bakanları, Milletvekilleri vermiştir. Askeriye içinde, emniyette, yargıda bürokraside örgütlenmeleri için açıkça destek verilmiştir.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin yurt sever, namuslu, cumhuriyetçi kadroları kumpas davalarıyla tasfiye edilip FETÖ’cülerin önü AKP eliyle açılmıştır.

Buna karşın örgütün siyasi ayağı hep korunmuş ve bunları ortaya çıkarmaya dönük çabaların önü bilinçli olarak kapatılmıştır.

FETÖ terör örgütü darbe yapacak cesareti bulmuşsa bunun tek sorumlusu AKP iktidarıdır. Darbe girişimi günü hayatını kaybeden şehitlerin ve yaralanan gazilerin vebali hala onların üzerindedir.  sözlerine ekledi.