"KORKU HAKİM"

Vatandaşlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Manisa 2.Sıra Milletvekili Adayı A.Vehbi Bakırlıoğlu; "Üç veya dört ay önce erken seçim isteyenleri vatan hainliği ile suçlayanlar ne oldu da şimdi erken seçim kararı aldılar? Ne olduğunu söyleyeyim erken seçim kararı aldılar çünkü ekonomi tükenmiş durumda, huzur yok, adalet yok ,dolar yüksek ,euro yüksek, şirketler iflasın eşiğinde onlarda bunun farkında 16 yıllık bir iktidar kendilerininde dile getirdiği gibi metal yorgunluğu var. Herşey ortada gündem de önemli yer teşkil eden sizlerinde bildiği gibi soğan ve patatesin kilosu 7 TL'yi bulmuş durumda esnaf kan ağlıyor vatandaş kan ağlıyor ancak hiç şüpheniz olmasın çaresiz değilsiniz çare sizsiniz. Sorunları biliyoruz, sorunları yaşıyoruz,sorunların farkındayız ama umut var sizlerinde desteği ile 24 Haziran'da Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı ve milletin iktidarında Akhisar'ımız hakettiği değere kavuşacak Manisa'mız daha aydın günler görecek, Türkiye'miz huzur bulacak. İsraf ekonomisinden insaf ekonomisine geçeceğiz kaynaklarımız sağlam milletin iktidarında mazottan ÖTV ve KDV vergileri alınmayacak böylece çiftçiye mazot 3 lira olacak, zeytincilerimize söz sofralık dane zeytine kilogram başına 1 TL, zeytinyağına 1,5 TL prim verilecek.

Arkadaşlar sizlerinde bildiği gibi her seçimde, seçime 1 gün kala kortej şeklinde yürüyüş gerçekleştirirdik ancak bu sene nedense yürüyüş talebimize red cevabı geldi aslında Reşatbey'de ki kalabalığa bakılırsa korteje neden red cevabı geldiğini daha iyi anladık. Kaybedeceklerini biliyorlar ve bizi engellemek için elinden geleni yapıyorlar bir korku havası hakim." dedi.

"KEK VE ÇAY İSTEYEN ERDOĞAN'A, İŞ VE AŞ İSTEYEN İNCE'YE"

Coşkulu mitingde son konuşmayı yapan Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel: Bizler Türkiye'de huzuru sağlayacağız çiftçinin,esnafın,memurun,emeklinin, emekçinin sorunlarını çözeceğiz istihdam sağlayacağız diyoruz o çılgın proje olarak kıraathane yapacağız bedava çay ve kek vereceğiz diyor. Buradan Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy veren vatandaşlarımıza sesleniyorum, çay ve kek istiyorsanız Erdoğan'a oy vermeye devam edin ancak iş ve aş istiyorsanız ekonomi düzelsin istiyorsanız adres belli Türkiye'ye güvence Muharram İnce." diye vurguladı.

Reşatbey Mahallesi adaylarını havai fişek gösterileri ve bandoyla karşıladı. Mitinge ilginin büyük olduğu gibi Bakırlıoğlu'nun anons edilmesiyle birlikte alanda "Bu toprağın oğlu Bakırlıoğlu" sloganları yankılandı.